Advertisement

Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda iletişim gücünüz etkili olacak yalnız bir tek konuya sağlanıp kalmamaya özen göstermeli, sorunlarınıza daha etkili yöntemlerle yaklaşmalısınız. Yakın çevrenizle keyif verici planlar yapacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün, parasal konular ve birkaç gündür sahip olduğunuz herşey adına şanslı bir gün olabilir. Parasal konuları ve harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin. Hayatı biraz daha geniş açıdan yorumlamaya ihtiyacınız var.

İkizler Burcu: Kendi istekleriniz bir yana, vaktinizi ailenize ve sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla yapılacak güzel bir plan gününüzü keyiflendirebilir. Bu aralar herşeyi abartarak yapmak hoşunuza gidiyor.

Yengeç Burcu: Gün içinde yalnız kalmak, ailenize vakit ayırmak ve bir hafta boyunca yapılacakları gözden geçirmek esas olacak. Duygusallığınızı saklamayı iyi beceriyorsunuz. Bugün aklınıza gelen başınıza gelebilir. Güzel düşünün.

Aslan Burcu: Vaktinizi daha çok arkadaşlarınıza ayırmak isteyeceksiniz. Sosyal ortamlarda kendinizi mutlu ve keyifli hissetmeniz mümkün. Aktif bir gün olabilir. Sosyal ortamlarda abartıdan uzak durmayı deneyin.

Başak Burcu: Enerjinizi yüksek hissedeceksiniz. Yapılacak işlerinizin peşinden koşabilir, yapılması gerekenler adına harekete geçebilirsiniz. İşiniz yoksa kalabalık ortamlarda bulunacaksınız. Önemli bir iş anlaşması oluşabilir.

Terazi Burcu: Bugün daha çok dış ortamlarda ve farklı yerlerde bulunmak isteyeceksiniz. Uzaktan alacağınız haberler gün içinde kendinizi iyi hissetmenize neden olacak. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

Akrep Burcu: Ortaklaşa maddi konulara ve para işlerine yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber yapılacak planlar veya alışverişler kafanızı biraz rahatlatabilir. Yakın çevrenizde oluşan huzursuzlukları körüklemeyin.

Yay Burcu: İş alanlarınızdan uzaklaşmalı ve vaktinizi daha çok özel hayatınıza yöneltmelisiniz. İhmal ettiğiniz özel yaşantınızda yapılacak planlar sizin ve sevdiğiniz insanın keyfini yerine getirecek. Bir çok konuda şansınız yerinde.

Oğlak Burcu: Çok çalışmalı ve tamamlanması gerekenleri bugünlerde halletmelisiniz.Yoksa eliniz ayağınıza dolaşabilir. İş alanlarınızda şansınız yüksek olurken, abur cubur atıştırmalar kilo almanızı kolaylaştırabilir.

Kova Burcu: İlgi alanlarınız size ve sevdiğiniz insana keyif verecek olaylara kayabilir. İş ortamlarınız oldukça aktif ama siz bugünü özel hayatınıza ve sevdiğiniz insana ayırarak geçireceksiniz. Şans oyunlarında şansınız yüksek.

Balık Burcu: Bugün evinizde veya aile ortamlarınızda oldukça keyifli ve şanslı etkiler altında olacaksınız. Arkadaş ortamlarınızda kendi fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamaya çalışın. Davranışlarınızda abartıdan uzak durmalısınız.