Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; yetenekli, zeki, sosyal, kararsız, özgürlüğüne düşkün bir insansınız. Politikada veya hukuk, öğrenim alanlarında başarılı olabilirsiniz. Sizden iyi bir tartışmacı olabilir. Karşı cinsle ilişkilerinizde özgürlüğünüz önemli ve zaman zaman kararsız davranışlar sergiliyorsunuz. Bu sene, özel ilişkilerinizde fırsatlarınız olabilir. Kadersel etkileriniz yüksek.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Çarşamba, Perşembe günü gece saatlerine kadar Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.

Koç Burcu: Bugün hızlı ve koşturmalı yapınızla dış ortamlarda bir çok işinizitamamlayabilirsiniz. Gerçekten bilmek istediğiniz çok şey olabilir. Hayata bakış açınızda esnek ve rahat olacaksınız. Önemli işlerden kaçının.

Boğa Burcu: Neler yaşadığınızı bir diğer kişiyle paylaşmak, size iyi gelecek. Çünkü herşeyi kendi içinizde saklamaya meyillisiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda yarım kalan işlerinizi halledebilirsiniz. Harcamalardan kaçının.

İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz kişiyle, ilişkiniz, hayatınız ve para üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Sizi ilgilendiren ve önünüzdeki dönemde hayatınızı değiştirecek kararlardan insanları haberdar etmek istiyorsunuz.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda ve iş alanlarınızda tamamlanması gereken konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Önemli kararları yarına bırakın. Oldukça iyimser etkiler altında ve fırsatlarla dolu bir dönemde olduğunuzu farketmelisiniz.

Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda eğlenceli ve özgür tavırlarınızla hareket etmeyi isteyebilir ama kafanıza takılan bazı sorunları ve konuları halledebilirsiniz. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler oluşabilir.

Başak Burcu: Evinizde ve ailenizle bir arada olmanın keyfini çıkartacağınız bugün, parasal konularda veya harcamalarınızla ilgili olarak konuşmalar gündeme gelebilir. Özel hayatınızda, güzel şanslar altındasınız.

Terazi Burcu: Bugün yakın çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Belki de kararsızlığınızı yakın çevrenize danışarak yeneceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşacağınız ve olaylara esnek bakacağınız bir gün.

Akrep Burcu: Bugün maddi konularda kafa patlatabilir, yapacaklarınızla ilgili olarak kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya çalışmalısınız. İş alanlarınızda şansınız bol olacak.

Yay Burcu: Bugün kendinizle ilgili konuşmak ve sorunlarınızı, içinizde tuttuklarınızı anlatmak derdindesiniz. Bunu dinleyecek ve sizinle bütün bunları paylaşacak insanlardan öğrenecekleriniz var. Hayata keyifle bakacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün kafanıza takılan sorular, geçmişte yolculuk yapmanıza neden olabilir. İş konularında abartılı düşüncelerden kaçınmalı ve iyimserliğinizi kontrol etmelisiniz. Kendinize yatırım yapmanız gereken bir dönemdesiniz.

Kova Burcu: Bugün geleceğinize yönelik konuşmalarınız artabilir. İşinizle ilgili yaşayacağınız bir olayın bazı şeyleri daha rahat algılamanıza neden olacağını görebilirsiniz. Önemli kararlarınızı yarından sonra yapmaya çalışın.

Balık Burcu: Bugün, hayattan alacağınız keyif sizi mutlu ederken, tüm yıl boyunca yaşadığınız deneyimler gözünüzün önünden geçebilir. Yeni bir işle uğraşmaktan vazgeçmiyorsunuz. Önemli işlerinizi yarından sonra yapmaya çalışın.