Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; iyi ruhlu, önder, maceraperest, seyahat etmeyi seven, sosyal ortamlara düşkün bir insansınız. Organize etme yeteneğiniz çok gelişmiş. Aynı anda bir çok işi yapma eğiliminiz sizi zorlayabilir. Çok yer görecek,bol bol gezeceksiniz. Bu sene, maddi konularda şansınız çok açık. Hareketli ortamlar içinde bulunmaya özen gösterin.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Salı, Çarşamba ve Perşembe gece saatlerine kadar Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. İkizler Burcu astrolojide omuzları, kolları, elleri ve ciğerleri temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün.

Koç Burcu: Bugün iletişiminiz hızlanabilir. Yakın çevrenizle yapacağınız planlarda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Hayalcilikten uzak durmak şartıyla, isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Boğa Burcu: Parasal konularda eliniz açık olacak. Kendinizi iyi hissedeceğiniz için fazla para harcamaya meyilli olabilirsiniz. İş alanlarınızda kendinizi ortaya koymak için uğraşabilirsiniz. Enerjiniz doğru akacak.

İkizler Burcu: Bugün, kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kendi isteklerinize ve beklentilerinize göre hareket edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber organizasyonlar gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu: Kendinizi biraz durgun hissetmeniz mümkün ama siz yalnız olmaktan ya da kalmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Bazı konuları gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. İçinize yönelin.  

Aslan Burcu: Sosyal ortamlarınız ve arkadaşlarınızla olan planlarınız devrede olabilir. Önemli bi organizasyonunuz varsa olumlu etkiler altındasınız. Arkadaş ilişkilerinize iş alanlarınızda kullanmasını bileceksiniz.

Başak Burcu: Bugün, iş alanlarınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Keyfiniz yerinde olacak ve bazı işlerinizin tıkır tıkır işlediğine şahit olabilirsiniz. Özel hayatınızda fazla hayalci davranmayın.

Terazi Burcu: Yabancı ortamlarda ve insanların yanında kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Sevdiğiniz insanla beraber hareket edeceksiniz. İş alanlarınızdaki karışıklıklara kafanızı takmayın.

Akrep Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınız devrede olmaya başlıyor. Banka ödemeleri, borç konuları, vergi alanlarınızla uğraşabilirsiniz. İş alanlarınız için gereken desteği bulmakta zorlanmayacaksınız.

Yay Burcu: Özel hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissedecek, ilişkinize iyimser bir şekilde yaklaşacaksınız. Eğlenmeye ve değişikliğe ihtiyacınız yüksek olabilir. Ortaklaşa işlerinizde esnek bir gün.

Oğlak Burcu: Bugün, iş alanlarınızda keyfiniz yerinde olacak. Çalışmaktan ve karşılığını almaktan mutluluk duyabilirsiniz. Aile hayatınızda her gün yeni bir şeyin yaşanması esnekliğinizi arttıracak.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz artabilir. Yakın çevrenizle farklı planlar yapabilirsiniz. Bir çok işle ilgilenmek hızınızı kesmeyecek.

Balık Burcu: Bugün, eviniz ve ailevi konularınız önem kazanmaya başlayacak. Evinizde dinlenmek, ruhunuzu dinlemek hoşunuza gidecek. Aile hayatınız için harcamalarda bulunabilirsiniz.