Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; becerikli, sevimli, uyumlu, konsantrasyonu yüksek, sıkılgan, meraklı bir insansınız. Çabuk sıkıldığınız için herşeyden kolay vazgeçme huyunuzu düzeltmelisiniz. Özel hayatınızda sebat ederseniz mutluluk sizden yana olacak. Bu sene, kariyer ve iş alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün öğleden sonra Ay Terazi burcuna geçecek. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. İlişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler.

Koç Burcu: Bugün tamamlamanız gereken işleriniz gözünüzde büyüyebilir. Özel hayatınızın detayları bir kaç gün byunca gündeminizde olacak. Akşam saatlerinde kafanıza buyruk davranabilirsiniz.

Boğa Burcu: Sosyal çevre yoğunluğunuzun fazla olduğu bu dönem özel hayatınıza gereken ilgiyi göstermekte zorlanabilirsiniz. Günlük iş koşturmalarınız sırasında ani tepkileriniz yüksek olabilir.

İkizler Burcu: İnsanlara yardım etmeye odaklandığınız bu dönem, özel hayatınıza ilginizi yoğunlaştırmanız gerekebilir. Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmakta akşam saatlerinde zorlanabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İlgi alanlarınız bu aralar tamamen dış ortamlara dayalı işlerinizde. Öğleden sonra ilginizi daha çok ailenize kaydırabilirsiniz. İş alanlarınızdaki değişimler, aile hayatınıza yansıyabilir.

Aslan Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz bir kaç gün boyunca yoğun olabilir. Bugün fikirsel olarak akşam saatlerinde daha çabuk sinirlenmeye ve tepki vermeye açık olacaksınız.

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatına göre yaptığınız planlarınız sizin hayatınızı da etkiliyor. Maddi konularda bugün harcamalarınızı iyi kontrol etmeniz gerekebilir, özellikle akşam saatlerinde.

Terazi Burcu: isteksiz başlayan gününüz öğlen saatlerinden sonra yerini daha aktif ve rahat ortamlara bırakabilir. Gece saatlerinde sevdiğiniz insana karşı sabırsız tutumlar içine girebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün geçmişte bir arada bulunduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz ya da geçmişi anmanız söz konusu olabilir. İş alalarınızdaki değişimleri rahat karşılamakta zorlanabilirsiniz.

Yay Burcu: Birkaç gün boyunca arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar devreye girebilir. Özel hayatınızda akşam saatlerinde sabırsız tutumlardan kaçınmanız gerekecek. İlginizi biraz dışarıya kaydırın.

Oğlak Burcu: Geleceğinize yönelik önemli planlarınızı öğleden sonra iş alanlarınıza kaydıracaksınız. Birkaç gün boyunca işiniz herşeyden önce gelebilir. Ailenize ayırmanız gereken vakitten çalmayın.

Kova Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu dış ortamlarda veya farklı yerlerde harcayacaksınız. Yeni tanışacağınız insanlar size keyif verebilirler. Gece saatlerinde kafaca huzursuz olabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün itibarıyla ilgi alanlarınızı ortaklaşa para alanlarınıza kaydıracaksınız. Gece saatlerinde konuşulacak bir para mevzusu, sinirlerinizi zıplatabilir. Sakin davranmaya özen gösterin.