Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; zeki, etkili, çekici, seyahate düşkün, keyifli bir insansınız. Beraber olduğunuz insanların sizden kesiklikle neşeli ve özgür olması gerekiyor. Öyle olursa ancak hayata ciddi yaklaşımınızı yenebilirsiniz. Bu sene, maddi konularda şansınız açık olacak. Kısa vadeli planlarınızı devreye sokabilirsiniz.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz  uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide  boyun, boğaz, ses telleri, damak(tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda  üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Aman dikkat!

Koç Burcu: Bugün, maddi konular ön plana geçmeye başlayacak. Parasal konularda bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz. Para dengesini bu aralar iyi oturtmanız gerekecek.

Boğa Burcu:  Enerjiniz ve istekleriniz yükselmeye başlıyor. Bugün özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bir takım sürtüşmeler ve duygusal sorunlara açık olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu birkaç gün, biraz dinlenmek ve geri planda durmanın tam zamanı. Geçmiş konu ve olaylara meyilli olabilirsiniz. İş alanlarınızdaki sorumluluklarınızı kafanıza çok takmamaya çalışın.

Yengeç Burcu: Gün içinde sosyal çevreniz ve organizasyona yönelik  çalışmalarınıza kanalize olabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki sorumluluklar hemen sizi aşağıya çekiyor, biraz rahat olun.

Aslan Burcu: Diğer burçların aksine iş alanlarınızın daha hızlandığına şahit olabilirsiniz. Bugün aktif ve değişik işler, planlar devreye girerken, aile hayatınıza vaktinizi harcamakta zorlanabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün dış ortamlarda daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Düşünsel olarak demoralize olmak kolay olabilir. Kendinizi hep yukarılara çekmaya çalışın ve biraz eğlenin.

Terazi Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınız devreye girmeye başlayacak. Alışveriş yapma, sevdiğiniz insanla beraber para konularında kararlar alma gibi etkiler söz konusu.

Akrep Burcu: Bu birkaç gün, özel hayatınızla ilgilenmeniz gerekebilir.  Ortaklaşa işlerinizde veya özel hayatınızda sorumluluklarınız sizi kolay aşağıya çekecek. Biraz da karşı tarafı düşünün.

Yay Burcu: Günlük rutin işlerinizin peşinden gidebilirsiniz. Diğer alanlardaki sorumluluklarınız sizi işlerinizden alıkoyabilir. Sizi harekete geçirecek ortam ve yerlere ihtiyacınız var.

Oğlak Burcu: Bugün, aşk ve eğlence alanlarınız hareketlenmeye başlayacak. Eğlenceli ortamlarda vaktinizi harcamak isterken, bir arkadaşınızın sorumluluğu devreye girebilir. Üstesinden geleceksiniz.

Kova Burcu: Haftanın son iş gününde evinize veya ailenize vaktinizi ayıracaksınız. Yalnız, iş alanlarınızdaki sorumluluklarınız, aile hayatınızda ayırmak istediğiniz vakti engelleyebilir.

Balık Burcu: Yakın çevrenizle, akrabalarınızla olan iletişiminiz artmaya başlayabilir. Yine kısa vadeli planlar, plan veya programlara kanalize olacaksınız. Olumsuz düşüncelerden sıyrılın.