Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; hırslı, güçlü, azimli, iradeli, aktif bir insansınız. Kafanız ve zihniniz sürekli meşgul ve siz aklınızı idare etmesini iyi biliyorsunuz. Maddi konularda şanslısınız ve güzel fırsatlarınız olacak. Bu sene, şansınız bir çok konuda yaver gidebilir. Kendinizi beklenmedik olaylara hazır tutun.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün, Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Sigara ve içkiden kaçınmalı,tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.

Koç Burcu: İşlerinizi evinizden tamamlamak veya işinizden arta kalan zamanlarda ailenizle ilgilenebilirsiniz. Herşeyi kendinizi için yapmayı düşündüğünüz bu dönem sevdiklerinize vakit ayırmak ruhunuza iyi gelebilir.

Boğa Burcu: Güne iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Başkalarının fikirlerine karşı kendi fikirlenizi yetersiz bulabilirsiniz. Karşılaştırmalardan kaçının ve olayları gözünüzde büyütmeyin.

İkizler Burcu: Hayatınızı paylaştığınız kişiyle parasal konularda güç savaşına girmemeye çalışın. Arkadaşlarınız arasında bugün gerek onlar sizin fikirlerinizi, gerekse siz onların fikirlerini önemsemekte zorlanabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda karşı tarafın size yapacağı güç gösterileri pek hoşunuza gitmeyebilir. Tamamen kendi isteklerinize odaklanacağınız bugün değişik iş fırsatları gündeme gelebilir.

Aslan Burcu: Ağır hareket edecek, düşüncelerinizi dile getirmekte isteksiz olacaksınız. Hızlı bir iş programınız varsa bugün dikkatli olmalı ve sizi zorlayacak ortamlardan kaçınmalısınız.

Başak Burcu: Bugün sosyal çevre ve arkadaş ortamlarınız hareketli ve dinamik olabilir. Bulunacağınız çevrelerde moralinizi çok çabuk aşağıya çekebilirsiniz. Gizli kalması gereken konular açığa çıkabilir.

Terazi Burcu: Başkalarını düşünerek hareket etmeniz iş konularında sizi zorlayabilir. Özel yaşantınızda bugün sevdiğiniz insana karşı sabırsız davranışlar sergileyebilirsiniz. Aman dikkat.

Akrep Burcu: Seyahat, iletişim veya eğitime dayalı konular daha fazla ön planda olacak. Bugün gezmek, dolaşmak ve iş konularından uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Mantığınıza söz geçiremiyorsunuz.

Yay Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınıza odaklanabilirsiniz. Parayla ilgili sorumluluklar kendinizi sınırlanmış hissettirebilir. Özel hayatınızda mantığınızla, duygularınız gün içinde çakışacak.

Oğlak Burcu: Bugün koşullar elinizde olmayacak ve gerek işinizde, gerekse özel hayatınızda karşı tarafın isteklerine göre davranacaksınız. İlişkinizde kendi isteklerinizi göz ardı etmeyin.

Kova Burcu: İletişime dayalı işlerinizde biraz isteksiz olabilirsiniz. Geleceğenize umutla bakmalı ve kendi enerjinizi aşağıya çekmemelisiniz. Yapmanız gerekenleri kafanızda büyütmeyin.

Balık Burcu: Paraya dayalı işlerinizde bugün risk almamaya ve düşüncesiz davranmamaya özen gösterin. Gün içinde çok çabuk fikir değiştirebilir ve düşüncesizce  davranmaya müsait olabilirsiniz.