Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; hayalperest, akıllı, cesur, lider ve girişken bir insansınız. Bu özellikleriniz iş hayatınızda size güzel başarılar kazandırabilir. İnatçı ve dikkafalı yönlerinizi biraz dengelemeniz başarınızı daha da pekiştirebilir. 30’lu yaşlardan sonra kendinizi iyi hissedeceğiniz ikinci bir iş alanı yaratabilir, hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Bu sene şansınız sizi bir çok konuda destekleyecek.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Sigara ve içkiden kaçınmalı,tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.

Koç Burcu: Bu birkaç gün ev ve aile hayatınızın detaylarıyla uğraşabilirsiniz. Sevdiklerinizle aynı düşünceleri paylaşmakta zorlanacağınız bir gün.  Ailenize karşı ortaklaşa para alanlarınızda sorumluluklarınız artacak.

Boğa Burcu: Yakın çevrenizde cereyan eden olaylar sizi zorlayabilir. Özel hayatınızdan destek alabilirsiniz. Yakın çevre, satış, reklama dayalı işleriniz ve onların detayları ön planda olabilir.

İkizler Burcu: Maddi konulara ağırlık verebilirsiniz. Para alışverişleriniz ön plana geçebilir. Arkadaşlarınızla para alışverişlerinize veya parasal konuşmalara dikkat edin. İş sorumluluklarınızın karşılığını almak sizi keyiflendirecek.

Yengeç Burcu: Bu birkaç gün, enerjiniz yükselecek. Duyacağınız bazı şeyler sizi heyecanlandırabilir. Özel hayatınızda veya çocuğunuz varsa onunla ilişkilerinizde sağlam adımlar atacaksınız.

Aslan Burcu: Belki yorgunluktan, belki de biraz geri planda durma isteğinizle ilgili olarak önemli işlerinizde zorlanabilirsiniz.Bugün, iş hayatınızda ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendirmek kolay olmayabilir.

Başak Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinize dayalı işleriniz devrede olabilir. Özellikle bugün, parasal tahminlerden uzak durun. Yakın çevrenizdeki insanlar atacağınız adımlar için sizin yanınızda yer alacaklar.

Terazi Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda hareketlenmeler oluşacak. Ortaklaşa bir işiniz varsa, iş alanlarınızda ortağınızla aynı görüşü benimsemekte zorlanacaksınız. Özel hayatınızda da fikirleriniz
uyuşmayabilir.

Akrep Burcu: Bu birkaç gün, dış ortamlara dayalı işleriniz devrede olacak. Dış ortamlarda ve iş alanlarınızda bazı fikir anlaşmazlıkları oluşabilir. Önemli kararlardan ve tahminlerden kaçının.

Yay Burcu: Bir kaçgün boyunca ortaklaşa para konularına odaklanabilirsiniz. Eğlenceye, varsa çocuğunuza veya keyif alanlarınıza yapacağınız harcamalar fazla olabilir veya sizi mutsuz edebilir.

Oğlak Burcu: Özel hayatınıza, birebir ilişkilerinize veya ortaklaşa işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla aynı fikirde olmayabilir ve anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu: Bu birkaç gün boyunca çalışmalarınız ve günlük rutin işleriniz ön plana çıkacak. Yakın çevrenizle yapacağınız işlerde bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Olayları gözünüzde büyütmeyin.

Balık Burcu: Aşk hayatınız, yaratıcılığa dayalı konular veya varsa çocuğunuzla ilgili işlerinize odaklanabilirsiniz. Parasal konularda tahminlerden kaçının. Borsada yatırım yapanların dikkatli olması gerekebilir.