Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; diplomasi yeteneğiniz çok fazla. Güzel bir çevre ve etkileyici insanlara sahip olmak istiyorsunuz. Baskıcı tavırlarınızı kontrol altına almanız gerekecek. Bu sene, sosyal çevreniz size iş anlamında bir çok kapı aralayabilir. Maddi anlamda şansınız yaz aylarında yüksek olacak.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Koç burcu baş, beyin, göz, saçları temsil ettiğinden baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.

Koç Burcu: İş konularında sizden daha yetkili olan insanlarla konuşmalarınız öne çıkabilir. İş konularına yaklaşımınız maddiyatçı olabilir ama parasal konularda çözüme yönelik hareket edeceksiniz.

Boğa Burcu: Dış ortamlarda etkili ve güçlü insanlar, hayatınıza yönelik kararlarda size ön ayak olabilirler. Seyahat, eğitim, hukuk veya ticaret konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak.

İkizler Burcu: Başkalarını henüz haberdar etmediğiniz planlarınız için kafanızda güzel çözümler ve süreçler üreteceksiniz. Düşünce gücünüz sağlam olacak, edebiyat veya yazımla uğraşıyorsanız şanslı bir gün.

Yengeç Burcu: Bugün, partnerinizden veya ortağınızdan geleceğinize dayalı işleriniz için güzel yardımlar alabilirsiniz. Önemli organizasyonlar için konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artabilir.

Aslan Burcu: İş arkadaşlarınızdan veya çalıştığınız ortamlardaki güçlü insanlar, kariyerriniz adına sizin arkanızda olacaklar.  İşinizi bilinçli ve etkili bir şekilde yapmanız size çok güzel kapılar aralayabilir.

Başak Burcu: Hayatın keyifli önlerine odaklanan güçlü yapınızla dış ortamlara dayalı işlerinizde harikalar yaratabilirsiniz. Diğer insanlarla anlaşmakta zorlanmayacak, düşüncelerinizi etkili bir şekilde onlara sunabileceksiniz.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda fikir ve düşüncelerinden yararlanacağınız bir insan, ortaklaşa para alanlarınızda size yardımcı olabilir. O insanın fikir ve deneyimleri sorunlarına çözüm bulmak adına sizi rahatlatabilir.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizde bulunan bir insandan özel hayatınız veya ortaklı işleriniz adına istediğiniz yardımı alabileceksiniz. Özel hayatınızda fikirlerinizi etkili bir biçimde ortaya  koyuyorsunuz.

Yay Burcu: Bugün, maddi konularda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. İş getirileriniz ve uğraşılarınız bu dönem size güzel fırsatlar sunabilir. Aşk hayatınızda kalbiniz kıpır kıpır.

Oğlak Burcu: Eğleceye, sanata, yaratıcılığa dayalı işlerinizde gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Kişiliğinizdeki değişimler ve güçlü oluşumlar, hayata eğlenceli bir perspektiften bakmanıza neden oluyor.

Kova Burcu: Güçlü gözlem yeteneğiniz ve doğru yönlendirmelerle, aile hayatınızda veya amlak alım satım konularında kafanıza çözüme yönelik çalışacak. Gizli insanlardan destek alabilirsiniz.

Balık Burcu: Güçlü ve etkili sosyal çevrenizdeki insanlardan iletişime dayalı her tür konuda istediğiniz yardımı alabileceksiniz. Gücünüzü sosyal ortamlarda iyi bir şekilde ortaya koyacaksınız.