Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; bir çok konuda yetenekli olduğunuzdan  aynı anda bir kaç işle uğraşmayı seçebilirsiniz.. Konuşma veya yazma yeteneğinizle insanlar arasından kolayca sıyrılıyorsunuz. Hayal dünyanızın genişliğini, uğraştığınız konu üzerine yoğunlaştırırsanız başarınız kaçınılmaz olacak. Bu sene, önemli sorumluluklar üstlenmeye hazırsınız. Yeni bir dönem başlıyor.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün birleşen merkür- venüs gezegenleri sorunlarımıza uygun çözümü buldurabilir. Doğru zamanda doğru şeyi söyleyerek ve olaylara daha hoşgörülü yaklaşarak her tür işimizi halledebiliriz. Gün içinde duygusal olarak çabuk tepki vermeye müsait olacağız.

Koç Burcu: Pazarlama, reklam, satış, iletişime dayalı işlerinizde şanslı etkiler altındasınız. Yakın çevrenizle yapacağınız yerinde konuşmalar, çözüme yönelik çalışacak. Maddi konularda  tepkisel olmayın.

Boğa Burcu: Maddi konularda konuşma ve görüşmeleriniz, çözüme yönelik adımlarınız devreye girebilir. Özel hayatınızda çabuk tepki vermeye müsait olacaksınız. Bu aralar tamamen kendinize odaklısınız.

İkizler Burcu: Kişisel hayatınızda kendi plan ve programlarınızı oluşturacağınız ve gözden geçireceğiniz bir gün içindesiniz. Sevgidolu ama mantıklı yaklaşımlarınız takdir görebilir. Bir tek özel hayatınızı kontrol edemiyorsunuz.

Yengeç Burcu: İnsanlara yardım etmek, onlar için çözümler üretmek ön planda olacak. Yalnız olmak, düşünmek size iyi gelebilir. Olayları gözlemleme yeteneğinizi devreye sokun. Ani duygusal tepkilere dikkat.

Aslan Burcu: Sosyal ortamlarınızda, arkadaş ilişkilerinizde güzel ve keyifli bir gün sizi bekliyor. Birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Ailevi konularda dışarıya veremeyeceğiniz tepkileri sevdiklerinize yansıtmayın.

Başak Burcu: İş ve kariyer hayatınızda önemli konuşmalar ve görüşmeler devrede olacak. Dış dünyaya yaklaşımınız daha mantıklı ve bir o kadar sevgi dolu olabilir. Düşünsel olarak çabuk tepki vermeye açıksınız.

Terazi Burcu: Dış ortamlara dayalı işlerinizde şansınızın yüksek olduğu bir gün olacak. Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler, medya alanlarınızda görüşmeler veya konuşmalar devreye girebilir.

Akrep Burcu: Özel hayatınızda ve kendi seçimlerinizde çabuk öfkelenmelere açık olabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında şansınız yüksek olacak ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.

Yay Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın yaşamındaki güzel gelişmeler sizi de mutlu edebilir. Evlilik veya ilişki konusunda önemli kararlar veya teklifler gündeminizde olabilir.

Oğlak Burcu: İş, hizmet alanlarınızda şanslı etkileriniz var. Konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Yeme veya içme alışkanlıklarınızı kontrol edin. Arkadaş ortamlarınızda kolay tepki vermeye açık bir gün
olabilir.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda oldukça keyifli etkileriniz var. Çocuk yapmak veya varsa çocuğunuzla ilgili konularda güzel etkileşimler altındasınız. İş ve aile dengenizi iyi oturtmalısınız.

Balık Burcu: Ailevi konularda önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Sevdiklerinize anlayışla ve çözümsel yaklaşacaksınız. Fikirsel olarak çabuk tepki vermeye müsait bir zaman içindesiniz.