Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; en yakınınız olsa bile yanlış bir hareket gördüğünüzde tarafsız davranabiliyorsunuz. Önemli insanlarla bir arada olmak için çaba harcayacak, dürüstlüğünüzle güzel kazanımlar elde edeceksiniz. Bu sene, duygusal konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Değişimlere açık olun.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Ayrıca evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.

Koç Burcu: Bugün iş alanlarınızda kolay harekete geçeceksiniz. Sosyal çevre alanlarınız aktif olurken, düşünceleriniz ön plana çıkacak. Yakın çevrenizi ihmal etmemeye çalışın.

Boğa Burcu: Bugün daha fazla göz önünde olacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Aklınız yapacağınız bir kısa seyahatin planlarına takılı olabilir. Hayatınız adına karar verip harekete geçmeniz gerekebilir.

İkizler Burcu: Bugün, iş hayatınızda kolay demoralize ol
Bugün, baş abilirsiniz. Değişik yer ve ortamlar daha fazla dikkatinizi çekecek ve gezmeyi, dolaşmayı, alışveriş yapmayı isteyeceksiniz.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa para konularında özgür ve kafanıza buyruk davranmayı seviyorsunuz. Sezgileriniz gün içinde yüksek çalışacak. İçinize doğanları es geçmemeye çalışın.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda keyifli ve anlamlı bir gün sizleri bekliyor, sevdiğiniz insanla arkadaş ortamlarınızda güzel planlar yapabilirsiniz. Duyacaklarınızı özel hayatınıza yansıtmamaya özen gösterin.

Başak Burcu: Hayal ettiklerinizi gerçekleştireceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınıza değişik ve farklı yaklaşımlarınız sizi bir sürü insan arasından özel kılacak. Yapılması gerekenler sizi aşağıya çekmemeli.

Terazi Burcu: İş alanlarınızda yaratıcı etkileriniz yüksek olacak. Daha çok aşk hayatınıza, çocuklarınızla olan ilişkilerinize ya da eğlenceli yer ve ortamlara kanalize olacaksınız. Şansınızı kendiniz yaratacaksınız.

Akrep Burcu: Ailenize karşı vurdumduymaz tavırlardan uzak durun ve onlara daha fazla ilgi gösterin. Dinlenmek ve evinizin tadını çıkarmak isteyeceksiniz. Hayatı sorgulamanız yüksek olabilir.

Yay Burcu: Aile büyüklerinizle, kardeş ya da akrabalarınızla olan konular daha fazla ön planda olabilir. Sevdiğiniz kişiyle iletişimi yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik olaylar sizi aşağıya çekmemeli.

Oğlak Burcu: Bu aralar aklınız fikriniz işinizde, yalnız bugün, bir şey satın alabilir ya da para harcamalarında bulunabilirsiniz. Aile hayatınıza yaklaşımınız esnek olacağından, zorlandığınız konuların üzerine gidebilirsiniz.

Kova Burcu: İş konularını hallettikten sonra size ilham verecek eğlenceli kişilerle ve güzel yerlerde bulunmayı ihmal etmeyin. Yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Değişik bir gün sizi bekliyor.

Balık Burcu: Herşeyi geçmişle karşılaştırma yapmaktan vazgeçmelisiniz. Aile hayatınıza yöneldiğinizde kendinizi daha dingin ve rahat hissedeceksiniz. Maddi konulara bakış açınız esnek olmalı.