Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; çekingen, kıskanç, sanata düşkün, zeki bir insansınız. Edebiyat, sanat ve müzik sizin için çok önemli. İşinizi veya hobilerinizi bu alandan seçebilirsiniz. Ticari konularda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Biraz karşı tarafı düşünmeyi ve insanların sözlerine inanmayı tercih etmelisiniz. Bu sene duygusal konular hayatınızın merkezinde olabilir.

Haftaya Bakış

Haftaya ay oğlak burcundayken, dünden gelen dolunay etkisiyle başlıyoruz. İş konuları gündemimizde olacak. Çarşamba günü merkür yengeç burcunda gerilemesine başlıyor. 20 temmuz’a kadar önemli başlangıçlardan, kararlardan kaçınmamız gerekecek. Alınganlıklar, olayları kişisel algılamalar bu dönem yüksek olabilir. Yine aynı gün jüpiter yengeç burcuna geçecek ve su grupları için harika bir dönemi başlatacak. Perşembe günü venüs aslan burcuna geçecek. İlişkilerimizde duygusal, flörtöz ve gösterişli yönlerimiz ön plana geçebilir.

Koç Burcu: Evinize ve ailenize olan düşkünlüğünüzün arttığı bu dönem içinde kalabalıklar içinde olmak ve iş mücadelenizi sürdürmek size zor gelebilir. Birkaç gündür etkisi altında olduğunuz kişisel hassaslığınızı sürdürebilirsiniz.

Boğa Burcu: Tanımadığınız insanlar için vereceğiniz uğraşlar, kendi sevdiğiniz insanlara yeteri kadar zaman ve şefkat ayıramamanıza neden olabilir.Yakın çevrenizi yönlendirmeye veya üzerlerinde baskı oluşturmaya müsaitsiniz.

İkizler Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi durumuyla ilgili gelişmeler veya ortaya çıkacak bir borç veya ödeme, maddesel durumunuzda hassaslıklar yaratabilir. Olaylar üzerinde düşünmek işinize yarayabilir.

Yengeç Burcu: Hayatınızın dengesinin değiştiği bu dönem içerisinde özel hayatınızda  ve ailevi ilişkilerinizde zorlandığınız bir durumla karşı karşıyaysanız olayların derinine inmek en büyük arzunuz olabilir.

Aslan Burcu: İş ve sağlık alanlarınızı gözden geçirmeniz gereken bir dönem içindesiniz. Sizin şimdiye kadar farketmedikleriniz bir anda yaşanacak olaylarla bazı şeyleri görmenize ve bunları sorgulamanıza neden olabilir.

Başak Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızın hayatınızda önemli olacağı bu dönem, aşk hayatınızda beklenmedik duygusal olaylarla karşılaşabilirsiniz. Önemli kararlar alınabilir, güç oyunlarından uzak durun.

Terazi Burcu: Kariyer hayatınızda tamda iyi gelişmeler yaşanacakken ailevi sorunlar veya davranışlarınızın sonucunda oluşacak olaylar sizi hassas kılacak. İlginç tekliflerle karşılaşabilirsiniz, kendinize vakit ayırmalısınız.

Akrep Burcu: Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz fikirsel baskı, yakın çevrenize karşı hassas ve kırılgan olmanıza neden olabilir.Yaşadığınız olayların iç yüzünü çok merak ediyorsunuz, biraz sakin durun.

Yay Burcu: Birkaç gündür para konuları hayatınızın gündemine yerleşmiş durumda ve bu konularda oluşacak ani ve beklenmedik olaylar sizin gereksiz tepkiler vermenize neden oluyor. Biraz rahatlayın.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızda sizi üzen durum ve koşullar yüzünden önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Bugün kendi istekleriniz ve bakış açınız önemliyken, karşı tarafı anlamaya çalışmalısınız.

Kova Burcu: Neyin neye sebep olduğunu ve nerden geldiğini bilememek sizi kızdırıyor. Olayların peşine düşmeden önce kendi davranışlarınızı ve hareketlerinizi gözden geçirmeniz doğru olabilir.

Balık Burcu: Arkadaşlarınız özel hayatınızda bazı konuları ve olumsuzlukları farketmeniz için ellerinden geleni yapacaklar, onlara sinirlenmek, tepki vermek yerine olaylara biraz tarafsız gözlerle bakmaya çalışın.