Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sevimli, tatlı, çıkarsız, güçlü bir insansınız. İnsanlarla iletişiminiz çok iyi. Bünyeniz güçlü olduğundan spor ve aktivite gerektiren işler yapabilirsiniz. Duygusal yapınızı ve hislerinizi kontrol edebilirseniz her alanda başarılı olursunuz. Bu sene, özel hayatınızda esnek olacaksınız, genel olarak şansınız çok yüksek.

Haftaya Bakış

Haftaya yengeç burcunda oluşan yeniayla giriş yapıyoruz. Ev, aile, yuva, güvenlik, gayrimenkul alanlarımızdaki başlangıç ve kararlarımız devreye girebilir yalnız hala merkürün gerilediğini gözden kaçırmayalım. Bu Pazartesi özel hayatımızda esnek ve sıradışı davranmaya meyilli olacaız. Salı günü konuşmalarımız ve görüşmelerimiz devreye girebilir. Cumartesi günü mars yengeç burcuna geçecek ve enerjimizi aile, yuva konularına harcamamıza neden olacak. Evimizin ve ailemizin güvenliğini bu dönem sonrası ihmal etmemeliyiz.

Koç Burcu: Yeniay, aileniz, yuvanız, gayrimenkul değerlerinizle ilgili konuları, kararları ve  başlangıçlarınızı destekleyecek, merkürün gerilediğini unutmadan hareket etmeye çalışın.

Boğa Burcu: Bu yeniay iletişiminizi hızlandıracak. Satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık, iletişime dayalı her tür işinizle ilgili kararlarınızı bu tarih sonrası alabilirsiniz.

İkizler Burcu:  Bugün ve sonrası sevdiğiniz insanın veya eşinizin hayatındaki para sorunları düzelmeye başlayacak. Bu yeniayda parasal konularda güzel teklif ve kararlara hazır olacaksınız.

Yengeç Burcu: Her tür girişim, başlangıç, yeni kararlar ve adımlarınız için bugün oluşan yeniaydan yararlanın. Yalnız hala merkürün gerilediğini aklınızdan çıkarmadan adımlar atmaya çalışın.

Aslan Burcu: İstediğiniz bir seyahat devreye girerken, hayatınızda birisi varsa onun da fikrini almaya çalışın lütfen. Bu yeniayda harekete geçmeyin ve gelecek planlarınızı kurmaya çalışın.

Başak Burcu: Bugün oluşan yeniay organizasyona ve grupsal aktivitelere yönelik işleriniz ve gelirlerinizi arttırabilir. Daha önceden konuşulmuş ve başlamamış işleriniz için bu dönem harekete geçin.

Terazi Burcu: Bugün ve sonrası iş ve kariyer alanlarınızda önemli konular devreye girebilir. Daha çok daha önceden konuşulmuş, tamamlanmamış projelerinizin üzerine gitmelisiniz.

Akrep Burcu: Geleceğinize dayalı her tür gelişim, seyahat, eğitim, ticaret ve girişimleriniz için bu yeniayı kullanın. Ama hala merkürün gerilediğini göz ardı etmeden harekete geçin.

Yay Burcu: Bugün ve sonrası  ortaklaşa para konularında karar ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz.Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konulardaki başlangıçları ve işleri de ön plana geçebilir.

Oğlak Burcu: Özel ilişkileriniz, ortaklaşa işlerinizdeki başlangıçlar ve adımlarınız devreye girebilir. Hala merkürün gerilediğini unutmadan bu alanlarda, tamamlanmamış işlerinizin peşine düşebilirsiniz.

Kova Burcu: İş alanlarınızdaki önemli başlangıçlarınız için bu tarihten sonrası harekete geçebilirsiniz. Daha önceden başlatılmış, tamamlanmamış, yarım kalmış işleriniz için süper bir dönem olacak.

Balık Burcu: Yeniay aşk konularında devreye girmesi gerekenleri hayatınıza taşıyabilir. Yine bu süreçte çocuk sahibi olmak için harekete geçebilirsiniz. Sanat, yaratıcılık işlerinizde yeniliklere açık bir süreçtesiniz.