Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; zeki, akıllı, harekete geçmeyi seven bir insansınız. Neyin ne olduğu ve nerde doğru hamle yapılması gerektiğini biliyorsunuz. Eğitim ve ailenin yönlendirmesi hayatınızda önemli olabilir. Özgür olmaktan korkmayın ve sizi sınırlayan etkilerden kurtulun. Bu sene önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları devrede olacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün gökyüzünde oluşan güneş- merkür kavuşumuyla, konuşmalarımız ve görüşmelerimiz devreye girebilir. Olaylara tarafsız bakmaya çalışarak ilerleyelim. Yine çözüm bulmak, geçmişte yaşadığımız sorunlara mantık çerçevesinde yaklaşmak önem kazanacak. Gün içinde duygularımız kolay aşağıya çekilebilir.

Koç Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda daha önceden konuşulmuş konular gündeme gelebilir. Ailenizle önemli kararlar alabilir, gayrimenkulle ilgili işlerinizi  gözden geçirebilirsiniz.

Boğa Burcu: İletişimle ilgili alanlarda yakın çevrenizi ikna etmeniz zor olmayacak. Ticaret ve satışa dayalı işleriniz varsa daha önceden planlanmış anlaşmalar gündeme gelebilir.

İkizler Burcu:  Maddi alanlar ve para meseleleri önemli olmaya başlayacak. Ödemeleriniz varsa gerçekleştirebilir veya para ile ilgili işlerinizde mantıklı ve seçici davranabilirsiniz. Önemli para konuşmaları gündeminizde olacak.

Yengeç Burcu: Duygularınız, mantığınızla bir çalışacak. Hayatınıza yönelik konuşma ve görüşmelerinizde serinkanlılığınızla hareket etmelisiniz. Daha önceden yaptığınız bir iş görüşmeniz varsa bugün  yapabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, koşulları fazla zorlamamalı ve iç sezilerinize güvenmelisiniz. İnsanlara yardım konusunda kafanız iyi çalışacak. Değişik planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Başak Burcu: Her tür konuda arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin desteğini üzerinizde hissetme ihtiyacında olacaksınız. Sevdiklerinizle kendi hayatınıza dair konuşmalarınız hızlanabilir.

Terazi Burcu: Kendinizi güçlü ve iyi hissedecek, bir çok işi aynı anda yapma isteğiyle dolu olacaksınız. Sizi ön plana çıkaracak bir görüşme ve anlaşma gündeme gelebilir. Adımlarınızı iş konusunda sağlam atmak isteyeceksiniz.

Akrep Burcu: Uzak diyarlardan, sevdiklerinizden güzel haberler alabilirsiniz. Sizin uzaklara gitme gibi bir planınız varsa yapmanız gereken işler konusunda iyi organize olabilirsiniz.

Yay Burcu: Çözüm arayan düşünce yapınızla, ortaklı para harcamalarınız konusunda olumlu etkiler altında olacaksınız. Planlarınızda oluşacak değişikliklere kolay adapte olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanla, ilişkinize ve söylemlerinizde duygusallığınızı iyi yönlendirebilirsiniz. Yine ortaklaşa bir işiniz varsa eskiden var olan sorunları konuşmak ve halletmek için uygun bir gün.

Kova Burcu: Bugün, iş ortamınızda çözümcü yönlerinizi ortaya koyabilir, beraber çalıştığınız insanlarla aynı ortak dilde buluşabilirsiniz. İnce eleyip sık dokuyan tavrınız ön planda olacak.

Balık Burcu: Çocuklarınız veya aşkınızla olan iletişiminizde, duygularınız mantık çerçevesinde ve çözüme yönelik çalışacak. Olayların iç yüzünü iyi farkedecek ve buna göre adımlar atmaktan çekinmeyeceksiniz.