Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; zeki, pratik, sezgili, kibar, sevecen, sanatkar bir insansınız. Çevrenizde hemen dikkat çekebiliyorsunuz bu yüzden etkili dostluklarınız ve arkadaşlıklarınız olacak. Zaman zaman üzerinizde yeşeren tembellik ve daha az enerji harcama durumlarına karşı tedbirinizi alın. Bu sene, maddi anlamda güzel gelişmeler içinde olacaksınız. Hayata karşı esnek olun.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Aslan burcunda dolaşacak.  Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemimiz inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, ve meyve yemeliyiz.

Koç Burcu: Bugün, keyfiniz her anlamda yerinde olacak. Spor yapmak, faaliyetlerde bulunmak veya eğlence hayatınıza kendinizi kaptırmak isteyebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla vaktinizi harcayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün ailenizle olmak, varsa evinizin dekorasyonu, boya, badanası, tamiratıyla uğraşmaktan zevk alacaksınız. Çevrenize karşı esnek davranmak size çok şey kazandırabilir.

İkizler Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilir, kısa vadeli planlarınızı bu iki gün etkili bir şekilde devreye sokabilirsiniz. Tanıdığınız ve samimiyette olduğunuz insanlarla olan ilişkileriniz daha da güzelleşecek.

Yengeç Burcu: Gün içinde maddi konularda ilişkilerinizi devreye sokabilir, kazançlarınızı gözden geçirebilirsiniz. İş alanlarınızda hala daha fazla görünür olmak istiyorsunuz biraz sabır.

Aslan Burcu: Bugün enerjiniz rahatlayacak. Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz devrede olabilir. Kişisel bakımınıza ve görüntünüze daha çok önem verebilirsiniz. Uzaklardan heyacanlı haberler gelebilir.

Başak Burcu: Geri planda durmak size iyi gelebilir. Önemli işler yapmak istemeyecek, kendinizi sosyal anlamda biraz geriye çekeceksiniz. Kalabalıklar içinde olsanız bile yalnızlığın tadını çıkarın.

Terazi Burcu: Sosyal çevreniz, davetler veya organizasyonlar öne çıkmaya başlayacak. Gireceğiniz çevrelerde ilişkilerinizi arttıracaksınız. Çok ilgi çektiğiniz bu dönem ortaklaşa işler sizi heyecanlandırabilir.

Akrep Burcu: Kendinizi tam anlamıyla işinizde ortaya koyabilirsiniz. İş bağlantılarınız size müjdeli haberler getirebilir. Kendinizi göz önünde olacağınız yerlerde iyi hissedeceksiniz.

Yay Burcu: Bugün seyahatte veya tatilde keyfiniz yüksek olacak. Henüz tatilde değilseniz, değişik insanlarla bir arada olmak, dış ortamlarda bulunmak isteyebilirisiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, para ödemeleriniz devrede olabilir. Elinize geçecek bir para, ödemeleriniz açısından sizi mutlu edebilir. Ailenize ve sevdiklerinize karşı esnek olacak, farklı yaklaşımlar sergileyeceksiniz.

Kova Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkileriniz sizi mutlu edebilir. Ortaklaşa yaptığınız işlerinizde, ortağınızdan fayda sağlayacaksınız. Yakın çevrenizde ilginç olaylar yaşanıyor.

Balık Burcu: Bugün, çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizniz, işinizden aldığınız keyfi arttırabilir. Maddi konularda güzel bağlantılarınız devrede.