Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; kendinden emin, sezgili, gizemli ve kültürlü bir insansınız. Ticaret alanında şansınız çok yüksek. Ne işle uğraşırsanız uğraşın, sezgileriniz hep devrede olsun. Tartışmalardan keyif alıyorsunuz. Gizemli ve bilgi içeren konular çok fazla ilginizi çekiyor. Bu sene,yakın çevrenizden alacağınız destekle hareket edebilirsiniz. Parasal konularda şanslı bir yıl.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün oluşan venüs-plüton üçgeniyle, ilişki yaşadığımız insanlara karşı derin bir bağ ve sevme isteğiyle hareket edebiliriz. Bu etkileşim altında başlayan ilişkiler derin ve mistik özelliklere sahip olurlar zira karşımızdaki insan içimizdeki bir noktaya dokunuyormuş gibi bir hisse kapılırız. Sanatsal ve üretkenliğe dayalı çalışmalar için güzel bir gün.

Koç Burcu: İş alanlarınızda patronlarınızdan ya da beraber çalıştığınız insanlardan göreceğiniz destekle güzel gelişmeler yaşanabilir. Özel hayatınızda bir takım konuları netliğe oturtmakta zorlanabilirsiniz.

Boğa Burcu: Yaratıcılığa, sanata veya oyunculuğa dayanan bir işiniz varsa yabancı ortaklı işlerden, seyahate dayalı işlerden yana şansınız yüksek olacak. İlişkilerinizi oturtmanız açısından rahat bir gün.

İkizler Burcu: Bugün ev ve aile ailanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Aile alanlarınızda  ortaklaşa yapılması gereken alışveriş yada eviniz  için yapılacak düzenlemeler vaktinizi alabilir.

Yengeç Burcu: Yakın çevrenizle beraber yapılacak ortaklaşa işler için harika bir gün. iletişim ve pazarlama satışla ilgili işleriniz varsa bugünler içerisinde başarı şansınız yüksek olacak.

Aslan Burcu: Parasal konularda yaptığınız işlerin karşılığını alabileceğiniz bir gün. Parasal destekleriniz yüksek olacak özellikle kariyer hayatınızda halletmeniz gereken para konuları için harekete geçin.

Başak Burcu: Bugün, sevginizi ve duygularınızı gösterme ihtiyacınız yüksek olacak. Yine yaratıcılığa sanata, tiyatro ya ve oyunculuğa dayalı  işleri olanlar, bu dönemde parladıklarını hissedebilirler.

Terazi Burcu: Ev ve aile alanlarınızda rahatı, huzuru bulabilirsiniz. Ailevi ilişkileriniz kuvvetli olacak, özellikle üzerinizde baskı yapan aile bireyleriniz varsa, onlarla ilişkilerinizi iyi bir noktaya taşıyor olacaksınız.

Akrep Burcu: Sosyal ortamlarda arkadaş ilişkileriniz güçleniyor. Bu güçlülükten kaynaklı olarak,  iletişime dayalı işlerinizde arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı devreye sokabilirsiniz.

Yay Burcu: İş hayatınızda kurduğunuz ilişkilerin emin adımlarla ilerlediğine şahit olabilirsiniz. Parasal konularda özellikle şanslı etkileşimlere sahip olacak, bir yandan da işlerinizin karşılığını alacaksınız.

Oğlak Burcu: Medya alanlarınızda, yabancı ortaklı işlerde, eğitim,seyahate dayalı her tür konuda  gücünüzü ortaya koyacaksınız. Uzaklardan beklediğiniz bir haber varsa, bugün devreye girebilir.

Kova Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler devrede olacak. Kendinizi bilinmeyen konularda, maneviyatla ilgili alanlarda şanslı ve iyi hissediyor olacaksınız.  

Balık Burcu: Özel hayatınızda, arkadaşlarınızdan gereken yardımı ve desteği görebileceksiniz. Yine ortaklaşa iş yapıyorsanız, birden fazla işin üzerine eğilebilirsiniz. Özel hayatınızda güçlü etkileşimleriniz devrede olacak.