Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sempatik, duygusal, sezgili ve güvenilir bir insansınız. Aşırı duygusal olmanız nedeniyle hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sezgilerinizden yararlanabilirsiniz. İnsanların size olan saygısı, açık sözlü olmanızdan kaynaklanıyor. Bu sene, kısa yolculuklar, reklam ve iletişime dayalı konularda şansınız çok açık.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün akşam saatlerine kadar ay boşlukta olacağından, önemli işlerimizin üzerine eğilmek yerine kafamızı dağıtacak eğlenceli ve keyifli konular ve kişiler üzerine yoğunlaşmalıyız. Harekete geçeceğimiz, değişiklik yapmamız gereken konular üzerimizde içsel gerginliklere sebep olabilir. Akşam saatlerinden sonra iletişimimiz hızlanacak.

Koç Burcu: Maddi konular ön planda olacak ancak akşam saatlerine kadar  önemli kararlardan  kaçınmanız gerekebilir. Gerek kendi, gerekse aile hayatınızdaki değişimler sizi zorluyor.

Boğa Burcu: Düşündüğünüz şeylerin üzerinizde içsel olarak baskı yaratması mümkün. Akşam saatlerinden sonra, birkaç gün boyunca para ve maddi alanlarınızda aktif olmaya başlayacak.

İkizler Burcu: Arkadaşlarınızın size teklifleri ve istekleri, içsel olarak bugün sizi yorabilir. Akşam saatlerinden sonra kendinizi ve enerjinizi yenileyeceksiniz. İsteklerinizi dile getirmeye başlayacaksınız.

Yengeç Burcu: Bugün katılacağınız davet veya organizasyonlarda, iş konuşmak sizi gerebilir. Akşam saatlerinde bilinçaltı aktiviteleriniz yüksek olacak, daha çok geçmiş konularla uğraşmanız söz konusu. 

Aslan Burcu: Akşam saatlerine kadar iş alanlarınız yüksek olacak belki de kafanızı kaşıyamayacaksınız. Aniden ortaya çıkacak bir seyahat gözünüzde büyüyebilir. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

Başak Burcu: Kişiliğinizle geçmiş konu ve olaylar üzerinde dururken, diğer yandan aktif sosyal yaşantınızla ön plandasınız. Kendinize karşı bu kadar acımasız olmamaya özen gösterin.

Terazi Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda içsel stresleriniz ve baskılarınız yüksek olabilir. Çalışmalarınızı sessiz ortamlarda yapmak isteyecesiniz. Bir yandan da sosyalleşmeyi unutmayın.

Akrep Burcu: İş alanlarınızda karşı tarafa göre hareket etmek bugün içsel gerginliklere neden olabilir. Dış ortamlardan alacağınız haberleri, kendinize dert etmeyin, hayata geniş açıdan bakmaya çalışın.

Yay Burcu: Yapacağınız günlük işlerinizde, parasal meseleler üzerinizde gerginlik yaratabilir. Kolay tatmin olmuyorsunuz. Akşam saatlerinde özel hayatınızda gerçekçilikten uzaklaşmayın.

Oğlak Burcu: Siz daha farklı ve değişik aktivite ve olayların peşinden gitmek isterken, ailenizdekiler ve sevdiğiniz insanın istekleri, sizinkilerle örtüşmeyebilir. İsteklerinizi dile getirin.

Kova Burcu: Ev ve aile konularınızda bugün önemli kararlar vermemeye özen gösterin. Kafanızda büyüttüğünüz konular akşam saatlerinden sonra gözünüzde azalacak, hayata keyifle bakacaksınız.

Balık Burcu: Bu aralar bir yandan aşka ve eğlenceye düşkünlüğünüz artarken, diğer yandan iş alanlarınızda kimliğinizi ortaya koyuyorsunuz. Her iki taraf arasındaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın.