Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; cömert, akıllı, savurgan, para konularında becerikli bir insansınız. İyi niyet, anlayış ve sabır size yeniden toparlayacaktır. Karşı cins üzerindeki etkiniz çok kuvvetli. İyi para kazanma becerinizi hayırlı ve güzel işler için kullanmalısınız. Bu sene, sosyal ortamlarınız değişiyor, önemli şanslar yakalayacaksınız.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Cinsel bölgelerimiz uyarılıyor. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazladır. Bu günlerde bu ameliyat ve operasyonlardan kaçınmamız gerekir. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir.

Koç Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınıza yöneleceksiniz. Bir borcun veya ödemenin altına girebilir, bankanızla irtibat halinde olabilirsiniz. Aile hayatınıza yönelik harcamalarınız size keyif verebilir.

Boğa Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde sorumluluklarınız ve ciddi tavırlarınız devrede olacak. Bir yandan da bu alanda iletişiminizi iyi kullanacak, önemli şanslarla karşılaşacaksınız.

İkizler Burcu: Yapılması gereken günlük işleinize sorumlulukla yaklaşacak, işlerinizi tamamlamadan rahat etmeyeceksiniz. Duygusal olarak sağlığınızla ilgili konular kafanıza takılı olabilir.  

Yengeç Burcu: Özel hayatınızın veya çocuklarınızın sorumlulukları devrede olacak. Bir yandan alacağınız keyifli haberlerle, kendinizi duygusal olarak şanslı hissedeceksiniz. Sanatla, oyunculukla uğraşanlar için şanslı bir gün.

Aslan Burcu: Ailenizle bir aradayken ciddi ve negatif etkileriniz yüksek olacak. Bir yandan da evdeyseniz, kendinize ve maneviyatınıza yönelik bir gün geçirebilir, huzuru kendinizde bulabilirsiniz.

Başak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanların sorumluluklarını üstlenmeye açıksınız. Duygusal olarak içten içe onlara bilenebilirsiniz. Yine de arkadaşlarınız ve dostlarınız kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaklar.

Terazi Burcu: Maddi konularda  sorumluluk üstlenmekten çekinmeyeceksiniz. Duygularınızı para konularında oldukça ciddi tutacaksınız. Bir yandan da yeni ve etkili iş teklifleri, parasal açıdan sizi sevindirecek.

Akrep Burcu: Kişisel sorumluluklarınız hızlanabilir, hayata daha ciddi ve negatif gözlerle bakabilirsiniz. Yalnız uzak yerlerden alacağınız güzel ve sevindirici haberler sorumluluklarınızı kolay yapmanıza  neden olacak.

Yay Burcu: Sizin dışınızda gelişen her tür olayın sorumluluğunu üstlenmeye hazır olacaksınız. Bilinçaltınızda acımasız olabilir, olaylara karşı soğuk ve ciddi yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Sosyal ortamlarınızdaki sorumluluklar veya birden fazla işiniz varsa, o işlerin sorumlulukları devrede olacak. Geleceğinize karşı ciddi düşünceler içinde olabilirsiniz.  

Kova Burcu: Bugün, kariyer ve iş sorumluluklarınız devrede olacak, ayrıca işlerinizde gününüzü iyi koordine edeceksiniz. İş alanlarınızda güzel ve sevindirici haberler kapıda.

Balık Burcu: Dış kaynaklı işlerinizde önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Geleceğiniz için yapacağınız yatırımlar devreye girecek. Uzak yolculuklarda veya seyahatte harika bir aşkla karşılaşabilirsiniz.