Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sevincinizi göstermekte ve duygularınızı ortaya koymakta zorlanıyorsunuz. Şanslı ortamlar ve insanlar ilginizi daha fazla çekiyor, bu yüzden arkadaşlıklarınızda ve ilişkilerinizde zengin ve varlıklı insanlarla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Bu sene, ani ve farklı duygular, konu ve olaylar gündeminizde. İlginç fırsatlar yakalayacaksınız.

Sevgili Başaklar, bugün itibariyle Güneş sizin burcunuza giriyor ve sizin ayınızı başlatıyor.Bu tarihten sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak,kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak, yeteneklerinizi ortaya koyarak, dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Başkalarını etkilemek, kendinizi kabul ettirmek düşündüğünüzden daha kolay olacak. Artık planladıklarınızı yapmanın tam zamanı.

23 ağustos itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi iş ve hizmet alanlarınıza kaydıracaksınız. Başkaları için çalışmaktan mutlu olabilir, faydalı bir şeyler yaptıkça kendinizi ve güveninizi daha rahat kazanabilirsiniz.

24 ağustos ve sonrası iş ve hizmet alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlanacak.  Sağlığınızı gözden geçirmek ve kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız. İşiniz yoksa ve iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız yine bu dönem uygun olacaktır.

26 ağustosta para işlerinize dikkat edin. Yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz.
30-31 ağustosta kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Tatil zamanı olsa bile güzel teklifleriniz olabilir.

Eylül ayı sizin ayınız sevgili başaklar. Her tür girişimleriniz için uygun bir ay olabilir. İşle ilgili hayati kararlarınızı 05 eylül sonrası yapmaya gayret edin.

09 eylül sonrası parasal konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanacak. Dengeli yapınızla parasal konularda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. 14-17 eylül şanslı günleriniz.
18 eylülde yakın çevre sorumluluklarınız hayatı biraz ciddi ve karamsar algılamanıza neden olabilir.

19 eylüldeki dolunay, özel hayatınıza dikkat çekmek isteyecek. Kendi girişimlerinize fazla ilgi göstermeniz, özel hayatınızı bu dönem ihmal ettiğiniz anlamına gelebilir.

22 eylül ve sonrası artık  maddi konular öne çıkmaya başlıyor. bir ay boyunca parasal alanınızı aktif etmeye başlayacak.Kimliğinizi maddi konularda ve bu konudaki uğraşılarla ortaya koyacaksınız.Sahip olduklarınızın değerini bileceksiniz.

26 eylül yakın çevre ilişkileriniz, sosyal çevrenizde güzel kapılar aralayabilir. Oldukça şanslı bir gün içinde olacaksınız.

Koç Burcu: Konularınızı iş ve hizmet alanlarınıza kaydıracaksınız. Başkaları için çalışmaktan mutlu olabilir, faydalı bir şeyler yaptıkça güveninizi daha rahat kazanabilirsiniz. Sağlığınız sizin için önemli olmaya başlıyor.

Boğa Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi aşk konularında, çocuklarla ilgili olaylarda veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde gösterebilirsiniz. Aşk, hayatınızın merkezine yerleşmeye başlayacak.

İkizler Burcu: Bugün, itibariyle ev ve aile hayatınız öne çıkmaya başlayacak. Yine eski ailevi konular gündeminizde olacak ve olaylara pratik ve somut yaklaşarak çözümler üretmek derdinde olacaksınız.

Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi yakın çevre alanlarınıza ve aktivitelerine kaydıracaksınız. İletişiminiz hızlı akacak, satış, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık ve teknik işleriniz varsa öne çıkmaya başlayabilir.

Aslan Burcu: Kişiliğinizi parasal konularda, maddi alanlarda çalıştıracaksınız. Çünkü atılımlarınızın karşılığını somut olarak görmek istiyorsunuz. Bir şeylere sahip olmak, size gerekli tatmini sağlayabilir.

Başak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi kendi şahsi hayatınıza ve kararlarınıza yönelteceksiniz. Bencilliğiniz bu ay biraz fazla olacak ve kendinizi ilgilendiren alanlara kanalize olacaksınız.

Terazi Burcu: Beklenmedik oluşumlar hayatınızın yönünü şekillendirmenize neden olacak. Hala geçmişe takılı kalmış konularınız varsa bunlardan kurtulmanın ve bilinçaltınızı düzenlemenin tam zamanı.

Akrep Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde gösterebilirsiniz. Yine organizasyonlar, davetler, grupsal çalışmalar kendinizi göstereceğiniz alanlar.

Yay Burcu: Artık işlerinizde kendinizi göstermenin vakti gelmiş bulunuyor. Eğer netleşmemiş koşullarınız varsa bu alanda hızlanmalar yaşayabilirsiniz. Yine bu bir ay boyunca insanlar sizi konuşuyor olacaklar.

Oğlak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, uzak çevre, seyahat, yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Seyahatler sizi heyecanlandıracak.  

Kova Burcu: Eşinizin veya partnerinizin parası, ortaklaşa giderler ve harcamalarınız öne çıkmaya başlıyor. Ödemeleriniz hususunda bazı şeyleri gözden geçirmek, yeni düzenlemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Balık Burcu: Sevdiğiniz insan, onun şartları ve yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak. Ortaklaşa işleri olanlar yine bu dönemde beraber hareket etmeye özen gösterecekler. Taşınma işleriniz devreye girebilir.