Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız;  güçlü bir bağımsızlık isteğiniz var ve başka insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Para konusunda hayatınız boyunca şanslarınız hep yüksek olacak yalnız parayı kullanmayı ve tutmayı kesinlikle öğrenmelisiniz. Başarıya büyük saygınız var ve başarılı insanlardan fazlasıyla etkileniyorsunuz. Bu sene, özel hayatınızda biraz zorlanabilirsiniz. İş anlaşmalarınızı yaparken gözünüzü dört açın.

Haftaya Bakış

Haftaya koparıcı ve gergin etkilerle giriş yapacağız. İlişkilerimizde beklenmedik etkilerle sinirli ve agresif davranabilir, kopuşlar yaşayabiliriz. Yine bu Pazartesi, anlaşma ve görüşmelerimizde yanıltıcı etkiler altında olacağız. Önemli anlaşmalardan kaçınalım. Salı günü, enerjimiz düşük çalışabilir. Güzelliğe ve keyfe olan düşkünlüğümüzü abartmamaya çalışalım. Çarşamba günü, iletişimimizde güçlü ve etkili yönlerimizi ön plana çıkarabiliriz. Ayrıca mars aslan burcuna geçecek. Cuma- cumartesi- Pazar hayat bizi destekleyecek. Tatilde olsak bile önemli konuşmalar ve görüşmeler devrede olabilir.

Koç Burcu: Bugün özel hayatınızdaki ilişkilerinizde koparıcı ve isyankar etkiler altında olacaksınız. Yine ortaklı işlerinizde sorunlar oluşabilir. Gün içinde sezgileriniz özellikle iş alanlarınızda sizi yanlış yönlendirebilir.

Boğa Burcu: İş ilişkilerinizde bugün beklenmedik kopuşlar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. İş yerinizde kafanıza buyruk davranmayın. Ayrıca arkadaşlarınız ve çevreniz ilişkiniz konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler.

İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınızda ve sosyal ilişkilerinizde gergin ve koparıcı etkiler altında olabilir, ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Göz önündeki konuşmalarınız ailevi kararlarınızda sizi yanıltabilir.

Yengeç Burcu: Aile hayatınızda ilişkilerinizde gerginlikler gün boyunca etkili olabilir. Eşinizin ailesiyle, sizin aileniz arasında da sorunlar oluşabilir. Bugün fikirlerinizde kolay yanılacaksınız, anlaşmalardan uzak durun.

Aslan Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde beklenmedik olaylarla bugün zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde sinirli olacaksınız. Özellikle parasal konularda yanılgılarınız yüksek olacak.

Başak Burcu: Bugün parasal ilişkilerinizde bir takım zorlanmalar oluşabilir. Beklenmedik ödemeler, birikmiş paranızı azaltabilir. Özel hayatınızda aldatıcı etkiler altındasınız. Önemli anlaşmalardan uzak durun.

Terazi Burcu: Bugün özel hayatınızda sürtüşmelere, bitişlere açık bir gün olabilir. Partnerinizle birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. İş alanlarınızda yanıltıcı etkiler altındasınız, bu yüzden şartlarınızı iyi belirleyin.

Akrep Burcu: Beklenmedik sağlık ve iş oluşumlarıyla, bugün kendinizi yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz. Bir iş ilişkinizde koparıcı etkiler oluşabilir. Özel hayatınızdaki belirsizlikler, sosyal ortamlarınızda yanıltıcı davranmanıza sebep olacak.

Yay Burcu: Bugün sosyal ilişkilerinizde bazı sorunlar ve isyankar tavırlar oluşabilir. Aile hayatınızda sevdikleriniz işiniz konusunda sizi kolay etkileyebilirler. Kendi bildiğinizden şaşmamalısınız.

Oğlak Burcu: iş ilişkilerinizde davranışlarınız ve kendi ailenizdeki beklenmedik oluşumlar yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz. Kolay patlamaya meyilli olacaksınız. Fikirlerinizde kolay kandırılmalara açık bir gün.

Kova Burcu: Bugün fikirsel olarak gerginliklere ve sürtüşmelere açık bir gün olacak. İş ilişkilerinize biraz daha anlayışla yaklaşmalısınız. Maddi konularda yanılgılara açık bir gün. Anlaşma yaparken gözünüzü dört açın.

Balık Burcu: Bugün parasal konularda bir takım zorluklar sizi bekliyor.
Banka ve ödeme işlerinizde sinirli ve gergin olabilirsiniz. Alacak verecek işlerinize dikkat edin. Özel hayatınızda yanıltıcı etkilere dikkat.