Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; kendinize olan güveninizde eksiklik var.Yaşamınız boyunca kendinize olan güveninizi arttırmalı, değerinizi düşürmemelisiniz. Keyifli taraflarınız çok fazla. Sezgileriniz kuvvetli olmasına rağmen onlara pek rağbet etmiyorsunuz. Bu sene, maddi konularda güzel hamleler devrede. Duygularınızı gerçekçi bir şekilde tahlil edin.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün, yarın ve öbürgün Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Omuzlarımız, kollarımız, ellerimiz ve ciğerlerimiz hassas olabilir. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın.

Koç Burcu: Günlük hayatın hızlı ritminden kaçmak için hayalgücünüzü devreye sokabilirsiniz. İletişiminizde dalgınlıklar görülebilir. Sevdiğiniz insana karşı anlayışlı tavırlarınız iletişiminizi güçlendirecek.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınızın işin içinde olacağı önemli işlerinizde para konuşurken dalgınlığa dikkat etmelisiniz. Sosyal ortamlarda, hayalgücünüz yüksek çalışacak. Ailenize karşı daha açık olmaya çalışın.

İkizler Burcu: Bugün iş alanlarınızda kafa dalgınlıkları gün içinde etkili olabilir. Kendinizi ve duygularınızı ifade ederken, dürüstlüğe önem verin. Kararsız yapınız devrede olabilir.

Yengeç Burcu: Geçmişle ilgili yapılacak konuşmalar kafanızı kurcalayabilir. Dış ortamlarda, seyahatlerde kafa karışıklığınız yüksek olacak. Yaratıcılığa, yazmaya dayalı işleriniz varsa bugün verimliliğiniz, fazla olabilir.

Aslan Burcu: Arkadaşlarınızla geleceğinize yönelik iş planlarınızı devreye sokabilirsiniz yalnız parasal konuşmalarınızı başka bir güne bırakın, sadece hislerinize göre hareket etmeyin.

Başak Burcu: İş alanlarınızda ortaklaşa yapılacak işlerde, karşı taraf sizi yanlış yönlendirebilir. Karşı cisnle ilişkilerinizde olabildiğince açık olun ve en ufak olumsuzluklardan fazla etkilenmemeye çalışın.

Terazi Burcu: Bugün iş hayatınızdaki karmaşa ve karışıklıklar, iş görüşmelerinizi olumsuz etkileyebilir. Dış ortamlarda mideniz hassas olacak. Güzel parasal gelişmelerin haberini gün içinde alabilirsiniz.

Akrep Burcu: Banka işlemleriniz, ödemeleriniz varsa bugün dikkatli olun. Kafanız dağınık olacak, aynı etki partnerinizin de başına gelebilir. Yine iş ortamlarınızda bir alacağınız varsa gözünüz açık olsun.

Yay Burcu: Ortağınızın veya sevdiğiniz insanın kalbini kazanmasını iyi bileceksiniz Aile yaşantınızda hayalperest ve gerçekçi olmayan tavırlarınız sizi zorlayabilir. Bugün kendinizi olabildiğince dışarı atın.

Oğlak Burcu: Bugün yapmanız gereken ufak tefek işler vaktinizi alabilir. Bir işinizde yakın çevrenizdeki insanlar farkında olmadan sizi yanlış yönlendirebilirler. Duygularınız sizi yanıltabilir.

Kova Burcu: Yapılacak bir seyahat veya ufak bir kaçamak planı sizi mutlu edebilir. Eğlence ve aşk hayatınıza dayalı harcamalarınızda ipin ucunu kaçırabilirsiniz. Elinizde para tutmasını bugün beceremeyeceksiniz.

Balık Burcu: Uzak yerlerden alacağınız haberler gün içinde keyfinizi arttırabilir. Yalnız bugün, hayatınızdaki karışıklıklar ve net olmayan durumlar aile hayatınızda sorunlara neden olabilir.