Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; ani verilecek kararlarda ve spekülatif işlerde diğer insanlara göre daha çok dikkatli olmalısınız. Yine de başarılı ve uzun bir yaşamınız olacak ve dikkatlice hareket ederseniz istediğiniz şeylere çok rahat sahip olacaksınız. Bu sene, maddi konulara odaklı olabilirsiniz. senenin 2. yarısıseyahatleriniz artacak.

Haftaya Bakış

Haftaya ay yay etkisiyle, özgür, rahat ve fikir alışverişlerimiz etkili olarak başlıyoruz. Bu Pazartesi, ay kapandığından çok önemli kararlardan kaçınmalı, yarın oluşacak yeniayı beklemeliyiz. Salı günü yay burcunda oluşan yeniay, yeni kararlarımızı ve başlangıçlarımızı hayatımıza sokmamız ve atılımlarda bulunmamız için bizi harekete geçirecek. Önünüzdeki bu 15 günlük süreçten iyi faydalanmalıyız. Perşembe günü merkür yay burcuna geçecek. Cuma günü yanılgılarımız yüksek olabilir. İmza atmaktan kaçınalım. Cumartesi günü ise mars terazi burcuna geçecek. Enerjimizi ikili ilişkilere harcamaya başlayabiliriz.

Koç Burcu: Haftaya eğitim, seyahat veya medya alanlarınızdaki konularla giriş yapacaksınız. Bugün ay kapandığı için çok önemli kararlardan kaçının. Keyfinizi arttıracak aktiviteler içinde olun.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para konuları, alacak, verecek işleriniz, banka ödemeleriniz gündeminizde olabilir. Bu Pazartesi çok önemli işlerden ve kararlardan uzak durmalısınız.

İkizler Burcu: Özel hayatınıza dayalı işler ve sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız aktif olarak haftaya başlayacaksınız. Bugün sizi kişisel olarak ilgilendirecek önemli kararlarda bulunmamalısınız.

Yengeç Burcu: Haftaya iş, hizmet alanlarınızdaki yoğunluklarla başlayabilirsiniz.  Bu alandaki önemli kararlarınızı yarın oluşacak yeniaydan sonra yapın. Bugün yaşayacağınız bazı olaylar size önemli ipuçları verebilir.

Aslan Burcu: İş alanlarınızda etkili olan bir insandan kariyerinize dair doğru destekler alacaksınız. Dış ortamlar ve yapacağınız seyahatler sizi heyecanlandırabilir. Her konuda mantığınızla hereket etmek size çok şey kazandıracak.

Başak Burcu: Eviniz ve ailenizle ilgili konu ve olaylar daha fazla hayatınızda yer ediyor. Bu hafta ailevi konulara odaklanacaksınız. Bugün önemli işlerden kaçının ve parasal konular üzerine eğilin.

Terazi Burcu: Haftaya yakın çevre iletişiminiz aktif olarak başlıyorsunuz. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki gelişmeler sizin hayatınızı da etkileyebilir. Özel hayatınızda sevdiğini insanla iletişiminiz size ilham verebilir.

Akrep Burcu: Tüm hafta boyunca parasal konular ve bu alanda konuşmalar, görüşmeler gündeminizde olacak. Gözünüzü dört açın ve riskli işlerden bu hafta uzk durun. Sosyal çevreniz size adımlarınız konusunda destek verecekler.

Yay Burcu: Bugün yerinizde duramayacağınız aktif bir gün geçirebilirsiniz. Hayatınızı değiştirmek ve ilerletmek için atmanız gereken önemli adımlar varsa yarından sonraki yeniayı bekleyin.

Oğlak Burcu: Tüm hafta boyunca geçmişi anmak, biraz geri çekilmek ve plan yapmak etkili olabilir. İletişim halinde olacağınız insanlardan kolay etkileneceksiniz, ev hayatınızda kendinizi esnek ve huzurlu hissedeceksiniz.

Kova Burcu: Yakın çevrenizi işin içine katarak yapacağınız planlarınız bugün değişik ve sıradışı bir gün geçirmenize neden olabilir. Tüm hafta boyunca sosyal ilişkileriniz devrede olacak.

Balık Burcu: Haftanıza iş ve kariyer hayatınız aktif olarak başlıyorsunuz. Bugün parasal konularda ilginç konuşmalar gündemde olabilir. Tüm hafta boyunca kariyer konuşmalarınız ve görüşmeleriniz devrede olacak.