Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; serüvenci kişiliğinizle, meraklı yanınız gazetecilik, yayıncılık ve araştırma işlerinde size başarı sağlayabilir. Nabza göre şerbet vermeniz her türden insanla rahatça kaynaşmanıza neden oluyor. Şanslısınız. Soğuğa karşı hassas bir bünyeniz var. Bu sene, aşk hayatınızda güzel gelişmelere hazırsınız.

Haftaya Bakış

Haftaya ay balıktayken, hayalperest ve biraz da dağınık etkilerle başlıyoruz. Salı günü değişik ve farklı konuşma ve görüşmeler, heyecanımızı arttırabilir. Bu hafta girişken ve cesur yapımızla birçok işi halledebilir, önemli konuşma ve görüşmelerde bulunabiliriz. Cuma günü şanslarımızı ve fırsatlarımızı kalıcı işlere çevirebiliriz. Ne istediğimizi biliyor olacağız.

Koç Burcu:  Bugün , işe dayalı, seyahat ve eğitime dayalı konularda hırslı yönleriniz sizi yönlendirebilir. Bu alanlarda bir an önce harekete geçmek isteyebilir ve sabırsız davranışlar içerisine girebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün , sosyal ortamlarda ortak harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Sosyal ortamlarda yakın çevrenizle beraber hareket etmek bugün sizi mutlu edebilir.

İkizler Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler ve sabırsızlıklar ortaya çıkabilir. Sizinle aynı tavırda olmayan eşiniz veya sevgilinizle göz önünde olacağınız yerlerde dikktatli olun.

Yengeç Burcu: Haftaya yabancı ortamlar, dış alanlarda yapılacak işlerinizle giriş yapacaksınız. Hızlı iletişim ve çabuk hareket etme isteğiniz zaman zaman uzak çevre iletişiminizde sizi zorlayabilir.

Aslan Burcu: Haftaya para ödemeleri, banka işlemleriniz ön planda olarak giriş yapacaksınız. Sanat ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde, aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde bugün bazı sıkıntılar yaşanabilir.

Başak Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda değişken tavırlarınız zaman zaman onlarla sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Hayatınızla ilgili kararlarda sabırsız tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün, yakın çevre ilişkilerinizde  sabırsız anlayışsız yanlarınız öne çıkabilir. Özellikle iletişim halinde olacaklarınıza karşı anlayışı elden bırakmayın.

Akrep Burcu: Haftaya aşk hayatınız veya varsa çocuğunuzla ilgili konulara odaklanarak başlayacaksınız. Paraya dayalı ilişkilerinizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Hırsınızı bu alanlarda kontrol etmeniz gerekecek.

Yay Burcu:  Haftaya ev, aile alanlarınız ön planda olarak başlıyorsunuz. kendi başınıza ve kendi isteklerinize göre hareket etmek bu aralar önemli olduğunda, ailenize karşı sabırsız ve hırslı yanlarınız ön planda olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün iletişiminiz hızlı akacak yakın çevrenizle yapacağınız planlar etkili olabilir. bu aralar içinize kapanmış bir haldesiniz ve başınızı dinlemek ve biraz geri planda durmaya ihtiyacınız var.

Kova Burcu: Haftaya parasal konularınız ön planda olarak başlayacaksınız. Bu birkaç gün arkadaş ortamlarınızda hırslı yapınızı ortaya koyacaksınız. Özellikle  para konularında bazı sorunlar ve sürtüşmeler yaşamanız mümkün.

Balık Burcu: Haftaya şartlar lehinizde, heyecanlı haberlerle başlıyorsunuz. Bugün, kariyer hayatınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. İş konusunda çabuk harekete geçmek isteğiniz, sorun yaratabilir.