Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; olaylarda ve insanlarda kusur aramaya meyillisiniz. Yetenekli yapınızla iş hayatınızda oldukça başarılı bir dönem geçireceksiniz. İnsanların sizi kolay kandırmasına izin vermeyin. Cesaretiniz ve inancınız sizi her tür olumsuzluktan  koruyacak. İçinizi hiç bozmayın. Bu sene, hayat sizi bir çok açıdan güldürecek. Şanslısınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün  eğlenceli, sıcak ve biraz da abartılı duygularla hareket edebiliriz. Duygusal konularda aşırı iyimser davranabiliriz. İşlerimizde kalıcı etkiler almak için sabahtan öğle saatlerine kadar olan saatleri iyi kullanalım. Öğleden sonraysa duygusal olarak zevklerimizin yaptıklarımızla örtüşmemesi söz konusu olabilir.

Koç Burcu: Aile ortamlarınızda sevdiklerinize karşı anaç ve şefkatli duygularla yaklaşabilirsiniz. İş alanlarınızda duygusal iniş çıkışlar biraz ağzınızın tadını bozabilir ama siz yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Boğa Burcu: Yakın çevrenize karşı bugün yerine getirmek istediğiniz sözleri pek tutamayabilirsiniz. Bu da üzerinizde sıkıntı yaratabilir. Aşk hayatınızda mücadele etmek yerine  olayları akışa bırakmak gayet olumlu olacak.

İkizler Burcu: Parasal konularda kendinizi güvene almak ihtiyacındasınız. Ortaklı işleriniz veya özel hayatınız için önemli kararlar verebilirsiniz. Ama bazı tahminleriniz bugün üzerinizde stres yaratabilir.

Yengeç Burcu: Önemli işleriniz için harekete geçerek güne başlayabilirsiniz. İletişim halinde olacağınız çocuğunuz veya partnerinizle kısa vadeli planlarınız olacak. Özel hayatınızda hala güvensizlikleriniz var.

Aslan Burcu: Yalnız olmaktan ve isteklerinize göre harekete geçmekten mutluluk duyacaksınız. Parasal konularda yapacaklarınız üzerinde düşüneceğiniz bir gün olabilir.

Başak Burcu: Bu aralar kendinizi yapacaklarınız açısından fazla enerjik hissediyorsunuz. Bu kadar aktif olmanın sonucunda aradığınız huzuru evinizde bulmanız bugün biraz zor görünüyor.

Terazi Burcu: Aile hayatınıza dair yapmanız gerekenleri bugün ihmal edebilirsiniz. Bu da üzerinizde sıkıntı yaratabilir. Yakın çevrenizdeki bazı konuşmalar hoşunuza gitmeyebilir.

Akrep Burcu: Güne eğitim, seyahat, ticaret alanlarınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Ya da uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler olabilir. İçinizden geldiği gibi günü yaşamaya çalışın.

Yay Burcu: Hayatınıza yön verdiğiniz ve bir sürü değişim yaşadığınız bu dönem, parasal konulara odaklanmak ve bu alanda kendinizi güvene almak isteyebilirsiniz. İş alanlarınız bu aralar olumlu etkileniyor.

Oğlak Burcu: Bu gün ilginiz daha fazla özel hayatınızda olabilir. Kendinize vakit ayırmak isteğiniz, sevdiğiniz insana ayıracağınız vakit ve emeğin önüne geçebilir. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.

Kova Burcu: İş alanlarınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı şefkatli ve anlayışlı yanlarınız ön planda olabilir. Çalışmaktan ve işlerinizi tamamlamaktan bugün keyif alabilirsiniz. Tembelliğiniz öne geçebilir.

Balık Burcu: Hayata bakış açınız rahat, içten ve sıcak olacak. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı yönlerde  aynı keyfi almakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizden biraz uzaklaşmayı denemelisiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğalar, 2014 yılında da Satürnden aldığınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz devam ediyor.  Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Bu yıl jüpiter reklam, satış, pazarlama, öğrenim, yazım, alanlarınızda size şans verecek sevgili boğalar. Yine yakın çevre akraba, kardeşler ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz. Yine onların hayatındaki güzel ve etkili şanslar ve fırsatlara siz de şahit olabilir, onlarla bu mutluluğu paylaşabilirsiniz.

16 temmuzdan sonra  jüpiter burç değiştirecek ve bu sefer bir yıl boyunca ev ve aile konularında inanılmaz şanslarınız olacak. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa  onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmek için harika bir yıl olacak önünüzde.

Ocak ayına seyahat, eğitim, akademik konular, medya, ticaret ve hukuk alanlarınız aktif olarak giriş yapacaksınız. 

11 ocakta kariyer görüşmelerinizi ve iletişiminizi hızlandıracaksınız. Grupsal işler, önemli konuşmalar ve anlaşmalar gündeme gelebilir. 

17 ocakta düşündüklerinizi uygulayabilirsiniz. İlhamınız yüksek olacak, iç sesiniz ve yaşanacak bazı değişimler sizi kolay harekete geçirecek. 

20 ocak itibarıyla artık ilginizi daha çok kariyerinize ve toplumsal konulara kaydıracaksınız. 1 ay boyunca enerjiniz yüksek olacak ve daha fazla işinizin üzerine eğilmek isteyeceksiniz. 30 ocaktaki yeniayı kariyerinizde başlayacağınız, başlatmayı düşündüğünüz işleriniz için kullanın. 

31 ocakta venüsün düzelmesiyle beraber eğitim, iş ve seyahat alanlarınızdaki ilişkilerinizde rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi bu tarihten sonra gayet iyi hissedeceksiniz. 

Şubat ayı kariyer yoğunluklarınız ve sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işleriniz devrede olacak. 13 şubattan- 28 şubata kadar kariyer iletişiminize ve toplum önü konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekecek.

15 şubattaki dolunay aile hayatınızda bazı hassaslıkları ortaya çıkarabilir. İş alanlarınızdaki hızlı tempo, ailenize ayırmanız gereken vakitten çalabilir.

Mart başında gerilemesine başlayacak olan mars iş ve hizmet alanlarınızda bir takım aksilikleri ve sorunları hayatınıza taşıyabilir. 21 mayısa kadar önemli iş girişimlerinden ve başlangıçlarından sakınmalı, yeni girişimlerdense, daha önceden konuşulan işlerinize kanalize olmalısınız.

05 mart itibarıyla iyi ilişkileriniz sayesinde iş alanlarınızda terfi, zam, primlerinizi arttırmak öne çıkacak.

13-14 mart hem özel hayatınızda, hem de iş alanlarınızda keyfiniz yerinde olacak. 

16 marttaki dolunay, aşk hayatınızda bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olabilir. Çok fazla sosyal ortamlarda vakit geçirmeniz sevdiğiniz insanı rahatsız edebilir. Evinize, aşkınıza veya varsa çocuğunuza bu dolunay gereken özeni göstermelisiniz. 

29 martta da patronlarınız ve üstlerinizle olan ilişkilerinize dikkat edin. 

15 nisanda oluşan ay tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli sonuçları hızlandırılmış bir şekilde hayatınıza taşıyabilir. Kendinize bu süreçte çok yüklenmeyin ve olayları geldiği gibi yaşamaya çalışın.

22-23 nisanda yakın ve uzak çevre ilişkilerinizde dikkatli olun, işlerinizle beraber dengeyi iyi sağlayın. Özellikle seyahatlerde ve tanımadığınız ortamlarda bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. 

29 nisandaki parçalı güneş tutulması hayatınızla ilgili her tür kararı hızlandıracak. Önemli kararlar bu tutulma sonrası devrede olacak. 

Mayıs ayı kendinizi iyi hissettiğiniz ve planlarınızı uygulamaya rahatlıkla koyacağınız bir ay olacak sevgili boğalar. Kendinizi enerjik, hareketli, keyfine düşkün ve bencil bulabilirsiniz.

07 mayıs itibarıyla parasal konuşmalarınızı ve bu alandaki becerilerinizi arttıracaksınız. 

12 mayısta para kazançlarınızı arttıracak, etrafınızdaki insanları para konularında rahat ikna edeceksiniz. 

14 mayıstaki dolunay, özel hayatınızda bazı sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Bir kaç gün boyunca dış ortamlarda veya bulunacağınız yerlerde sevdiğiniz insanla sürtüşmelere açık olabilirsiniz. 

Haziran ayı güzel etkilerle başlıyor  parasal konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olabilir.  

07 haziranda satış, reklam, pazarlama veya iletişime dayalı işlerinizde bir takım aksilikler ve sorunlar oluşabilir.

13 hazirandaki dolunay biraz zorlayıcı dolunaylardan bir tanesi. Ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Ortaya çıkacak bir borç veya para ödemesi, sevdiğiniz insanla aranızda sorunlara neden olabilir.

 

Temmuz başında yakın çevrenizle, uzak çevrenizdeki insanlar arasında denge sağlamakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik bir şekilde oluşan olaylar karşısında düşünceleriniz inişli çıkışlı olabilir. 

26 temmuz itibarıyla artık enerjinizi özel hayatınıza ve ikili ilişkilere harcamaya başlayacaksınız. Ya hep, ya hiç tavrından uzak durmalı, ısrarcılıkla sevdiğiniz insanı bunaltmamalısınız. 

02-08-07 ağustos gayet olumlu günler. Ev ve aile hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. 

10 ağustostaki dolunay, aile ve ev hayatınız bu kadar ön plandayken, kariyeriniz ve işinize ayırmanız gereken zamanın altını çizmekte. Bu süreçte ilişkilerinizi iyi dengelemelisiniz. 

12 ağustos sonrası evinizde misafir ağırlamak, evinizin ihtiyaçlarını karşılamak, dekorasyon, tadilat, tamirat gibi işlerle uğraşmak için uygun günler olacak. Hele ki 18 ağustosta ev ve aile hayatınızdaki keyfiniz ikiye katlanabilir. 

Yaratıcılık, sanat veya Borsaya dayalı işleriniz için 25 ağustos ve sonrası harekete geçebilirsiniz. 

10 eylülde aşk hayatınızda sosyal çevreniz sizi yanıltabilir. Aldatıcı etkiler altında olacaksınız.  

22 eylülde arkadaşlarınız özel hayatınıza ve parasal işlerinize dahil olmak isteyebilir ve sizi yanlış yönlendirebilirler. Ortaklaşa para işlerinizde yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olmalısınız. 

İş alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınız için 24 eylül ve sonrası harekete geçmekte fayda olacak. 

Ekim ayı iş alanlarınız fazlasıyla aktif olacak. Yerine getirilmesi gereken işler, tamamlanması gereken projelerin üzerine yoğunlaşacaksınız.  

08 ekimde oluşan tam ay tutulması sizin kadersel alanınızda oluşacak. Bir olayın iç yüzünü öğreneceksiniz. Gizli saklı kalmış konu ve olayların ön plana çıktığını göreceksiniz.

23 ekimdeki güneş tutulması özel hayatınızda oluşacak. Bu tarih ve sonrası özel hayatınızda yeni karar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Evlilikle ilgili kararlar alabilir ya da bazı zorunlulukların size dayatıldığını düşünebilirsiniz. 

 Kasım ayı evliliğiniz ve ikili ilişkileriniz ön planda olacak. Bir yandan da iş konuşmaları ve görüşmelerinize odaklanacaksınız.1-2-4 kasım ortaklaşa iş konularında şansınız çok yüksek.

27 kasımda sosyal ortamlarınızda para işlerinden uzak durun kandırılma ihtimaliniz var. 

05 aralık sonrası kariyer ve iş hayatınızdaki mücadeleleriniz ve koşturmalarınız hızlanıyor. Daha çok toplumsal konularla ilgilenecek, toplum için, insanlık için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. 04-05 aralık şanslı günler. 

06 aralıktaki dolunay, parasal konularda sizi memnun edebilir. Bir alacağınız varsa alabilir, parasal olarak rahatlayabilirsiniz.

10 aralıktan sonra seyahat isteğiniz artacak ayrıca daha az tanıdığınız insanlarla ilişkileriniz güzelleşmeye başlayabilir.