Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, canayakın, zeki, çabuk öğrenen, sanatkar, sevgi dolu bir insansınız. Yetenekli olduğunuzdan, nasıl olsa yaparım tavrı hayatınızda ağır basıyor. Zaman zaman bencilliğiniz artıyor ve özel yaşantınızda zorlanmalar yaşıyorsunuz. Genel olarak güzel bir hayatınız olacak. Bu seneye gelince, iş anlamında yaza kadar oldukça olumlu etkiler altındasınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Yeniyılın bu ilk iş gününde hala yılbaşının biraz tembel ve keyifli yönlerini üzerimizde hissedebiliriz. Hayata yaklaşımımız keyif dolu ve iyimser olabilir. Tüm gün ay boşlukta olacağından önemli işlerden kaçınalım. Keyfimizi yüksek kılalım.

Koç Burcu: İş hayatınızdaki hızlı gelişmeler bu aralar başınızı döndürebilir. Akşam saatlerinden sonra yakın arkadaşlarınızla ve grupsal ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Kalabalık  yerlerde bulunmak kafanızı rahatlatabilir.

Boğa Burcu: Bugün dış ortamlarda daha az tanıdığınız kişilerle daha fazla vakit geçireceksiniz. Ortaklaşa para harcamalarınız artabilir, alışveriş isteğiniz ve sevdiğiniz insanla beraber hareket etme isteğiniz yüksek olacak.

İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla veya bir arada olacağınız gönül dostlarınızla keyif içerisinde ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra daha çok dış ortamlarda bulunmak hoşunuza gidecek.

Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanın isteklerine göre planlar yapabilirsiniz. Onun düşüncelerine önem vereceksiniz. Akşam saatlerinde maddi konularınızı sevdiğiniz insanla gözden geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu: Yapmanız gerekenler, tamamlanması gereken konular ön planda olabilir. Keyfinizin iyi olduğu anlarda yemeye olan düşkünlüğünüz artabilir. Akşam saatlerinde sevdiğinize biraz daha vakit ayırın.

Başak Burcu: Bugün keyifli ve size mutluluk veren ortamlarda vakit harcamak, misafir ağırlamak etkili olabilir. Akşam saatlerinde daha çok iş mevzularınıza ve diğer günler yapılacak işlerinize kanalize olabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün evinizde bulunmak ve işlerinizi ayarlamak, dinlenmek gibi etkiler daha fazla öne çıkacak. Keyifli ortamlar, sinema, aktiviteler gün içinde sizi hareketlendirebilir. Tekliflere kulak tıkamayın.

Akrep Burcu: Gün içinde yoğun iletişimle güzel program veya organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde evinizde dinlenmek ve vaktinizi daha çok aile ortamlarınızda harcamak söz konusu olabilir.

Yay Burcu: Kendinize olan güveniniz, isteğiniz ve şevkiniz bugün sizi mutlu edecek. Akşam saatlerinde yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınız devreye girebilir. Onlarla geçirilecek güzel saatlere hazır olun.

Oğlak Burcu: Kendinizi daha çok düşündüğünüz bu dönemde çevrenizdekileri ihmal etmeyin.  Akşam saatlerinde bir para mevzusu gündeme gelebilir. Birkaç gün boyunca parasal konuşmalar hızlanabilir.

Kova Burcu: Dış ortamlarda yapacağınız işler varsa enerjinizi yükseltmeniz gerekecek. Yine de yalnızlığı sevecek, kendinizi yazarak ifade etmekten mutluluk duyacaksınız. Akşam saatlerinde gününüz neşelenmeye başlıyor.

Balık Burcu:Özellikle daha önceden tanıdığınız ve uzun zamandır görüşmediğiniz insanlarla iletişim halinde olacaksınız.Son dakika ortaya çıkan programlar sizi hareketlendirebilir.