Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; uygun yerde ve insanlarla bir arada değilseniz çok mutsuz oluyorsunuz. İç dünyanız çok zengin ve en ufak bir kışkırtma da kaprisli ve huysuz olabiliyorsunuz.Yapıcı taraflarınızı ön plana çıkarır, sanatsal işlerle uğraşırsanız çok başarılı olabilirsiniz. Bu sene, yılın 2. yarısında şansınız daha da artacak. Kadın, erkek ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün sabah saatlerinde yengeç burcunda oluşan dolunay, ev, aile, yuva, güvenlik, çocuklarımızla ilgili konularda bazı sonuçlara ve kararlara ulaşmamıza neden olabilir. İş ve aile ilişkileriniz arasında bu dolunay dengeyi iyi sağlamalıyız. Yine gökyüzünde tam da dolunay günü etkili olacak olan venüs- mars karesi kadın, erkek ilişkilerimizde bazı sorunlar, tartışmalar ve çekişmelere hayatımıza taşıyabilir.

Koç Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda oluşan yoğunluklar, bu dolunay, aile hayatınızda bazı hassas olayları hayatınıza taşıyabilir. Bu birkaç gün eviniz, aileniz ve işiniz arasında kalabilirsiniz.

Boğa Burcu: Seyahat, eğitim alanlarınızın yoğunluğu, yakın çevrenizde bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. İki taraf arasında dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Dolunay, birkaç gün boyunca ilişkilerinizi hassaslaştırabilir.

İkizler Burcu: Başkalarının kaynaklarına bağımlı olduğunuz bu dönem, kendi parasal alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Hesabınızı iyi yapmalı ve buna göre hareket etmelisiniz. Kalabalık ortamlarda  esnekliği elden bırakmayın.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızın aktifliği ve başkalarına göre almanız gereken kararlar bu dolunay, kişisel hayatınızda sizi zorlayabilir. İlişkiniz konusunda hassaslıkları hayatınızda hissedebilirsiniz..

Aslan Burcu: İş alanlarınızda beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazı olayların nedenlerini öğrenebilir ve şaşırabilirsiniz. Beklenmedik bir olay, iş alanlarınızda zorlanmanıza neden olabilir, sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu: Özel hayatınıza ayırmanız gereken vaktinizi, sosyal çevrenize ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Aktif olan sosyal çevre hayatınız, özel yaşantınıza gereken vakti ayıramamanıza neden olabilir.

Terazi Burcu: Evinize ve ailenize karşı yoğun olan uğraşılarınız işiniz nedeniyle, engellenebilir veya bu alanlarda çeşitli hassaslıklar oluşabilir. Sevdiğiniz insanla veya aile büyüklerinizle  çatışmamaya özen gösterin.

Akrep Burcu: Ortaya çıkacak bir iş seyahati veya eğitim konusu, yakın çevrenize karşı verdiğiniz sözleri tutmamanıza neden olabilir. Uzak yerlerden alacağınız bilgiler, duyacaklarınız, sizi hassas ve gergin yapabilir.

Yay Burcu: Kendi para kaynaklarınıza ve gelirlerinize odaklanmanız gerekirken, ortaya çıkacak bir ortaklaşa para ödemesi sizi zor durumda bırakabilir. Para dengesini iyi tutturmaya çalışın.

Oğlak Burcu: Almanız gereken kararlar, bu dolunay en çok özel hayatınızdaki insanı etkileyebilir. Özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde karşıcinsle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu: İş hayatınızda meydana gelecek olaylar, sağlığınızı olumsuz etkileyebilir veya sağlığınız yüzünden işinize gereken özeni gösteremeyebilirsiniz. Dış ortamlarda kadın erkek ilişkilerinize dikkat edin.

Balık Burcu: Sosyalliğiniz devam ederken, bu birkaç gün özel yaşantınızda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bugün özellikle duygusal konularda  anlaşmazlıklarınız oluşabilir.