Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; hayatın bir deneyim tahtasından ibaret olduğunu düşünüyorsunuz. Arkadaşlarınız veya akrabalarınızdan kaynaklı olarak sorun ve problemler yaşayabilirsiniz.Yine de hayata bakış açınızla ve dürüstlüğünüzle beklenmedik başarılarınız ve çıkışlarınız olacak. Bu sene, önemli bir hazırlık dönemindesiniz. Bakış açınızı esnek tutmaya çalışın.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağından daha çok tamamlanması gereken işler üzerine eğilebiliriz. Öğleden sonraysa ilişkilerimiz önem kazanmaya başlayacak. Kadın, erkek ilişkilerinde dengeli, ölçülü ve keyifli etkiler altında olacağız. Yine arkadaşlarımızla ve sosyal çevremizle keyifli organizasyonlar devreye girebilir.

Koç Burcu: Bugün, bir çok açıdan faal olacağınız bir gün olabilir. Öğleden sonra vaktinizi daha çok özel hayatınıza harcayabilirsiniz. Siz karşı tarafın düşüncelerine önem verdikçe karşılığını alacaksınız.

Boğa Burcu: Seyahat ve eğitim alanlarınızda da önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelebilir.  Öğleden sonraysa daha çok iş konuları ve günlük koşturmalarınız devreye girmeye başlayacak.

İkizler Burcu: Kafanız çözüme yönelik çalışacak. Öğleden sonra ilgi alanınızı aşk hayatınıza kaydırıyorsunuz. Keyfile yapılacak işler, aktiviteler gününüzü canlandırabilir.

Yengeç Burcu: Öğleden sonra daha çok vaktinizi aile hayatınıza yönlendirebilirsiniz. Bugün işlerinizi tamamladıktan sonra hemen eve gitmek isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Maddi konular artık geride kalmaya başlayacak. Öğleden sonra artan iletişimle keyifli ve kısa programlar yapabilirsiniz. Telefonunuz bugün susmayabilir.

Başak Burcu: Öğlden sonra maddi konular daha fazla ilginizi çekecek. Bir para konusu gündeminizde olabilir. ya da eğlence için para harcamaya meyilli olabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün, ailenizle vakit geçirmeyi ve bir arada olmayı önemseyebilirsiniz. Öğleden sonra keyfiniz yerine gelmeye başlayacak. İsteksizliğiniz geçtikten sonra bir sürü işinizi halledebilirsiniz.

Akrep Burcu: İletişime dayalı konularda düşüncelerinizle yakın çevrenizdekileri etkilemeniz çok kolay görünüyor. Öğleden sonra biraz sakinleşecek ve bazı konuları gözden geçireceksiniz.

Yay Burcu: Parasal konularda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz.  Ayrıca hızlı başlayan gününüz öğleden sonra yerini daha keyifli arkadaş organizasyonlarına bırakabilir. Grupsal işlerinize daha kolay kanalize olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Kişisel konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak, çevrenizdeki insanları düşüncelerinizle rahatlıkla etkileyebilirsiniz. Öğleden sonra iş görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir.

Kova Burcu: Öğleden sonra daha çok yabancı ortamlar ve yerlerde bulunabilir, gelecek işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Eğitim alanlarınızda kendinizi bütün ve şanslı hissetmeniz mümkün.

Balık Burcu: Özel hayatınızla ilgili konularda fazla eleştirel olmamaya çalışın. Öğleden sonra ortak para konuşmaları ve parasal hesaplarınız gündeminize yerleşebilir.