Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; çok yönlü ve sosyal yaşam tarzınızla bir çok arkadaş ve seveniniz var. Evlilik ve özel hayatınızda sürtüşmelerden kaynaklı olarak zorlanmalar görülebilir. Hukuki konularda bir şey imzalamadan önce iyice düşünmelisiniz. Bu sene, sosyal çevreniz değişebilir. Herkesin gözü üzerinizde olacak.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Denge unsuru Terazilerin hayatında önemli olduğundan vücuda  giren gıdalarla, vücuttan çıkan gıdaların dengede olması gerekir.  Bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir.

Koç Burcu: Özel konularda sevdiğiniz insana karşı sabırsız ve ani değişen tavırlarla yaklaşabilirsiniz. Yine de parasal konularda alacağınız destekler gününüzü keyifli geçirmenize neden olacak.

Boğa Burcu: Kişisel planlarda, güzel ve keyifli etkiler altındasınız. Geleceğe yönelik işler devrede olurken, iş yerinde beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırsız ve anlayışsız davranmaktan kaçının.

İkizler Burcu: Bugün çocuğunuza ve sevdiğinize karşı ani, sabırsız ve öfkeli davranmaktan uzak durun. İşleri tamamlama ve bitirme ihtiyacınız daha yoğun olacak.

Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insana karşı sabırsız ve aceleci tutumlardan kaçınmalısınız. Ailenize veya ev hayatınıza dayalı sorumluluklarınız ve görevleriniz için bugün harekete geçebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, güzel etkiler altındasınız. Önemli işlerinizi acleye getirmemeye çalışın, biraz daha programlı ilerleyebilirsiniz. Diğer insanlardan alacağınız destek sizi güçlü kılıyor.

Başak Burcu: Sevdiklerinize dair harcamalarınızda gerçekçi davranmayı elden bırakmamalısınız. Yapılması gerekenler, günlk rutin işleriniz daha da önem kazanmaya başlıyor.

Terazi Burcu: Bugün fazla aceleci tavırlarla gün içinde sabırsız olacak ve bazı işlerinizi aceleye getireceksiniz. Aile büyüklerinizle bazı konularda anlaşmazlıklarınız yoğun olabilir.

Akrep Burcu: Geçmişi anmak, bazı olayları gözden geçirmek ön plana çıkabilir. Tüm bunları yaparken kendinize ve yaşadıklarınıza haksızlık etmemeli, geçmişinize karşı acımasız olmamalısınız.

Yay Burcu: Biraz gezin, eğlenin. ama dostlarınıza ve arkadaşlarınıza karşı sabırsız ve aceleci tavırlardan mümkün olduğunca kaçının yoksa tavırlarınızla onları gücendirebilirsiniz.

Oğlak Burcu: İş alanlarınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırsız ve aceleci tavırlardan kaçının. Bazı işleriniz kendiliğinden çözülürken, bazı işlerinizde engel yine siz olacaksınız.

Kova Burcu: Farklı ortamlar ve yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz yalnız dış ortamlarda aceleci ve sabırsız tutumlar sergilememeye çalışın. yoksa insanların üzerinde bırakacağınız intiba yanlış olabilir.

Balık Burcu: Arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda karşı tarafın düşüncelerini küçümsemeyin. Ani para harcamalarından ve kafanıza göre davranmaktan kaçının. Tehlikeli yerlerden ve kişilerden uzak durun.