Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; kendinize has bakış açınızla hayatınızda etkili olacak arkadaşlarınız var ve onlardan büyük yardımlar göreceksiniz. Aklınıza gelen şeyleri es geçmemeli, zekanızı bilimsel ve deneysel konularda kullanmalısınız. Dünyayı gezmek, seyahat etmek isteğiyle dolusunuz ve bunu başaracaksınız. Bu sene, kariyer ve iş alanlarınızda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bu Perşembe gece saatlerine kadar ay boşlukta olacak. Ay boşluktayken önemli iş görüşmeleri, toplantılarından kaçınmalıyız ama günlük işlerimizi tamamlamak için bugünün enerjisinden faydalanabiliriz. Duygusal olarak çabuk davranmak, acele etmek ve sabırsız olmak gün içinde öne çıkabilir.

Koç Burcu:  Bugün iş ortamlarınızda hisleriniz ve düşünceleriniz birbiriyle çakışabilir, önemli tahminler yapmaktan ve kararlar almaktan kaçınmalısınız. Sosyal ortamlarda yeni iş konuşmaları sizi sevindirecek.

Boğa Burcu: Bugün iş ortamlarınızda sabırsızlıkla hareket edebilirsiniz. Yine de iş alanlarınızda önemli konuşmalar sizin etrafınızda dönecek ve bir iş teklifi alabilirsiniz.

İkizler Burcu: Ortaklaşa para konularında doğru tahminler yapmaktan biraz uzak olabilirsiniz. Ama bir yandan da güzel gelişmeler, yabancılarla yapılacak konuşmalar, üretkenliğinizi daha da arttıracak.

Yengeç Burcu: Bugün ev ve aile ortamlarınızda aceleci, sabırsız gözükmeniz mümkün. Aile hayatınıza dayalı parasal konuşmalar hızlanabilir ve bir takım alışverişler devrede olacak. Evde kazalara karşı dikkatli olun.

Aslan Burcu: Sizinle iş içerisinde bulunan insanlarla diyaloglarınıza dikkat edin. İdare mekanizmasını devreye sokarsanız herşey istediğiniz gibi akabilir. İş ortamlarınızdan daha çok aklınız ve gönlünüz özel yaşantınızda olacak.

Başak Burcu: Bugün maddi konularda hırslı, çabuk ve aceleci davranabilirsiniz. İş konuşmaları ve görüşmeleri size önünzdeki dönem iyi para kazandırtacak gibi gözüküyor.

Terazi Burcu: Bugüne şartlar sizin lehinizde olarak başlıyorsunuz. Hırslı ve sabırsız yanlarınızı iyi dengelemelisiniz. Fiziki olarak çabuk hareket etme isteğiniz sabah saatlerinde bazı sakarlıklara neden olabilir.

Akrep Burcu: Yakın çevreniz olan iletişiminizde birbirinizi anlamaya uzaksınız. Aile hayatınızda sevdiğiniz büyüklerle konuşmak, onların sorunlarına çözüm getirmek size iyi gelebilir.

Yay Burcu: Grupsal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde duygularınızı ifade etmek ve rahatlamak pek mümkün olmayabilir. Hırslı ve biraz da sabırsız yapınızla arkadaşlarınızı kendinizden uzaklaştırmayın.

Oğlak Burcu: Güne sosyal çevrenizdeki oluşumlarla giriş yapacaksınız. Bugün iş ortamlarınızda sorumluluklarınız size biraz ağır gelebilir. Duygusal olarak  tepkilerinizi göstermek sizi bazı noktalarda zor duruma düşürebilir.

Kova Burcu:  Bugün dış dünyaya yansıttığınız enerji, biraz aceleci ve sabırsız olabilir. Hayatınızla ilgili önemli kararlarınız var ve bu kararları hiç endişeye kapılmadan uygulamaya çalışın.

Balık Burcu: Bugün ortaklaşa para konularında hırslı, aceleci tavırlar sergileyebilirsiniz. İş ortamlarınızdaki ilişkileriniz size yol gösterebilir. Sır paylaşımına açıksınız ve bugün bazı sırlar konuşulabilir.