Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; hayatınızda beklenmedik bir takım değişikler yaşayabilirsiniz. Her zaman ve her koşulda korunuyorsunuz ve zorlukları diğer insanlardan çok daha rahat aşma eğiliminiz var. Seyahatler, yabancı ülkeler sizi ve hayatınızı etkiliyor. Şanslı olduğunuzu unutmayın ve gerginliğinizi kontrol etmeyi öğrenin. Bu sene, hayat iletişim ve aile işlerinizde sizi destekleyecek.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın ve öbürgün akşama kadar Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz  uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda  üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.

Koç Burcu: İstekleriniz, beklentileriniz duygusal konularda ve iş alanlarınızda yoğun ve derin olacak. Özel hayatınızda  sorunlar oluşabilir, özellikle sevdiğiniz insanla parasal meseleleri tartışmaktan kaçınmalısınız.

Boğa Burcu: Güne kendinize olan düşkünlüğünüz ve ilginiz yüksek olarak başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yapılacak konuşmalar ve toplantılarda fedakar yaklaşımlarınızı aza indirgeyin yoksa tüm işler üzerinize kalabilir.

İkizler Burcu: Kafanızda yarattıklarınız güçlü bir etkiye sahip olacak, o yüzden olumsuzluklar yerine daha olumlu noktalara odaklanmanız daha iyi olabilir. Yine bugün, etrafınızdaki insanlara yardım etmek ön planda olacak.

Yengeç Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevrenizde gözler sizin üzerinizde olabilir. Bugün önemli işleriniz varsa yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun ve hemen kendinizi öne sürmeyin.

Aslan Burcu: Bu birkaç gün iş ve kariyer alanlarınıza yoğunlaşacaksınız . İş alanlarınız için gereken para desteğini kolaylıkla bulabilirsiniz. Hayalgücünüz sizi birçok konuda yol gösterebilir.

Başak Burcu: Değişik insanlarla bir araya gelmek, tanışmak üzerinizde derin ve etkili deneyimler yaratabilir. Bir seyahatteyseniz, hayatı derinlemesine keşfetmekten mutluluk duyabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün duygularınız konusunda ketum olabilir ya da tam anlamıyla kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İş alanlarınızda güzel gelişmeler parasal olarak sizi mutlu kılabilir.

Akrep Burcu: Sevdiğiniz insanı sahiplenmek ve ona karşı derin duygular hissetmek ön planda olacak. Aşkı düşüncelerinizde yaşamak bugün önemli olacak ama yanlış ifadelere dikkat edin.

Yay Burcu: Bugüne iş, hizmet alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Yeme, içme konularında abartmaya meyilli olabilirsiniz. Ailenizle yapacağınız planlarda bazı aksilikler oluşabilir.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda sevginizi kuvvetli bir şekilde göstermek ve hissettirmek isteyebilirsiniz, sadece sahiplenici olmamaya özen gösterin. İş koşturmalarınız bu dönem sizi bayağı bir hırpalıyor olabilir.

Kova Burcu: Ailenize olan düşkünlüğünüz bu birkaç gün artacak. Evinizi güzelleştirmek için güçlü duygularla harekete geçebilirsiniz. Para konularında kafanız iyi çalışıyor, bazı iş zorlanmalarınızın nedenlerini ihmal etmeyin.

Balık Burcu: Yakın çevre iletişiminizde tutkulu ve derin yanlarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Aile içi konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız. Bugün yakınçevrenizle yapacaklarınızı gözde geçirin.