Advertisement

Koç Burcu: Haftaya istekli, atılgan ve kendi şartlarınızı öne sürerek başlayacaksınız. Başkaları için üstleneceğiniz sorumluluklar kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Bugün kimse için bir şey yapmak istemeyecek sadece kendi isteklerinize odaklanacaksınız.

Boğa Burcu: Haftaya biraz isteksiz ve yorgun başlayabilirsiniz. Bu hafta koşturmalarınız için dinamik olmanız gerekecek ama bugün için yeterli gücü kendinizde hissedemeyebilirsiniz. İş konularında kendinizi gereğinden fazla zorluyorsunuz, bu da üzerinizde baskı yaratıyor.

İkizler Burcu: Haftaya sosyal çevre alanlarınız ve birden fazla iş konularıyla giriş yapacaksınız. Oldukça yoğun ve aktif bir gün olacak. Sosyal çevre alanlarınız dolu olacağından gün içinde özel hayatınıza gereken özeni gösteremeyebilirsiniz. İşleri biraz yavaştan almaya çalışın.

Yengeç Burcu: Haftaya göz önünde bulunacağınız, aktif olaylarla başlayacaksınız. İş konuları bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. İşiniz yoksa kalabalık ortamlarda bulunmayı tercih edebilirsiniz. Ailevi sorumluluklarınızın sizi gün içinde aşağı çekmesine izin vermeyin.

Aslan Burcu:Bugün yabancı ortamlar ve işlere olan ilginiz daha fazla olabilir veya bu gibi işlerle uğraşmak durumunda olabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler, bazı konularda içinizi sıkabilir. Ortaklaşa para konularında hem şanslı, hemde şaşırtıcı durumlar gelişebilir.

Başak Burcu: Haftaya, ortaklaşa para konularıyla merhaba diyebilirsiniz. Ödemeler, para dengeleri Çarşamba gününe kadar kafanızı meşgul edebilir. Ortaya çıkan bir ödeme bugün canınızı sıkabilir, kendinizi bu konularda yetersiz görmeyin çünkü altından kalkmasını bileceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün özel hayatınız aktif olarak haftaya başlayacaksınız. Özel ilişkileriniz, ortaklı iş alanlarınız konusunda şansınız yüksek olacak. Bugün bazı konularda hayatı idare etmekte zorlanabilirsiniz, hemen moralinizi bozmayın ve kendinizi yetersiz hisetmeyin. İş konusunda sıkışmış vaziyettesiniz.

Akrep Burcu: Haftaya iş alanlarınızdaki yoğunluklarla başlayacaksınız. Her ne kadar bu dönem özel hayatınıza odaklanmış olsanız da yapmanız gerekenleri halletmek bugün önemli olacak. Beklenmedik olayların, iyimserliğinizi ve çoşkunuzu söndürmesine bugün özellikle izin vermeyin.

Yay Burcu: Bugün eğlenceli, aşk dolu ve hobilerinize yönelik bir gün sizleri bekliyor olacak. Kendi keyfiniz için hareket etme isteğiniz gün içinde sosyal çevrenize verdiğiniz sözlerle çakışabilir. Toplum içinde moraliniz kolay bozulabilir. Başkalarının söylediklerine aldırış etmemeyi öğrenmelisiniz.

Oğlak Burcu: Haftaya ev ve aile ortamlarınızda bulunmak isteyerek başlayabilirsiniz. İşleriniz ve iletişiminiz yoğun olsa bile, bugün canınız evinizden çıkmak ve dış dünya içinde bulunmak istemeyebilir. İş sorumluluklarınız gününüzü istediğiniz gibi geçirmenize engel olacak.

Kova Burcu: Bugün iletişime yönelik konularda ve iş alanlarınızda oldukça aktif ve yoğun bir gün geçirmeye çok müsaitsiniz. Dış çevre sorumluluklarınız veya dışarıdan alacağınız haberler, gün içinde her yere yetişme konuunda sizi zorlayabilir. Hemen moralinizi aşağıya çekmeyin.

Balık Burcu: Haftaya parasal ve maddi konularla giriş yapacaksınız. Gün içinde parayla ilgili işleriniz veya iş hayatınızdaki parasal durumlar önemli olmaya başlayacak. Bazı sıkıntılı durumları kafanızda büyütmemeye özen gösterin ve bir çok konuda moralinizi yüksek tutun. Şanslı bir dönemdesiniz.