Advertisement

Koç Burcu: Haftaya ailevi konularla başlayabilirsiniz. İşlerinizi evinizden tamamlamak isteyebilirsiniz veya işinizden arta kalan zamanlarda eviniz veya ailenizle ilgilenebilirsiniz. İşinizde size emrivaki yapıldığında tepkileriniz yüksek oluyor ama sonra çok çabuk pişman oluyorsunuz.

Boğa Burcu: Güne iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. İş alanlarınızda yapabileceklerinizi yeterli bulmamanız gün içinde zorlanmanıza ve duygu değişikliklerine yol açabilir. Başkalarının fikirlerine karşı kendi fikirlenizi yetersiz bulabilirsiniz. Karşılaştırmalardan kaçının.

İkizler Burcu: Haftaya para konularıyla giriş yapacaksınız. Hayatınızı paylaştığınız kişiyle parasal konularda güç savaşına girmemeye çalışın. Arkadaşlarınız arasında bugün gerek onlar sizin fikirlerinizi, gerekse siz onların fikirlerini önemsemekte zorlanabilirsiniz. Herkes aynı düşünmek durumunda değil.

Yengeç Burcu: Haftaya kendinizi iyi hissederek ve heyecanınız yüksek olarak başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda karşı tarafın size yapacağı güç gösterileri pek hoşunuza gitmeyebilir. Ailenize ve evinize karşı yerine getirmeniz gereken sorumluluklarınız konusunda kendinizi yetersiz hissetmeniz mümkün.

Aslan Burcu: Bugün haftaya giriş yapmakta zorlanabilirsiniz. Ağır hareket edecek, düşüncelerinizi dile getirmekte isteksiz olacaksınız. Hızlı bir iş programınız varsa bugün dikkatli olmalı ve sizi zorlayacak ortamlardan kaçınmalısınız, önemli iş görüşmelerinizi ertelemekte fayda var.

Başak Burcu: Bugün sosyal çevre ve arkadaş ortamlarınız haftaya hareketli ve dinamik bir şekilde başlamanıza neden olabilir. Bulunacağınız çevrelerde moralinizi çok çabuk aşağıya çekebilirsiniz. Gizli kalması gereken konular açığa çıkabilir ve siz birazcık zor durumda kalabilirsiniz.

Terazi Burcu: Haftaya iş alanlarınız yoğun bir şekilde giriş yapacaksınız. Bir yandan kendi hayatınıza dair sorumluluklarınız, iş konularında rahat hareket etmenize engel olabilir. Özel yaşantınızda bugün sevdiğiniz insana karşı sabırsız davranışlar sergileyebilirsiniz. Bir çok konuda aynı fikirde olmayacaksınız.

Akrep Burcu: Haftaya rahat ve dış etkilere bağlı olarak başlayacaksınız. Seyahat, iletişim veya eğitime dayalı konular daha fazla ön planda olacak. Sizi engelleyen koşullar, iş alanlarınızdaki fikir ayrılıkları  gün içerisinde kendinizi yetersiz veya şuçlu hissetmenize neden olabilir.

Yay Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları devreye girecek. Ödemeler, parayla ilgili sorumluluklar kendinizi sınırlanmış hissine kapılmanıza neden olabilir. Özel hayatınızda mantığınızla, duygularınız gün içinde çakışacak. Moralinizi kolay bozmazsanız güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Haftaya  özel hayatınız aktif olarak başlayacaksınız. Bugün koşullar elinizde olmayacak ve gerek işinizde, gerekse özel hayatınızda karşı tarafın isteklerine göre davranacaksınız. Bu da moralinizi kolay bozabilir. İlişkinizde kendi isteklerinizi göz ardı etmeden hareket etmeniz yerinde olabilir.

Kova Burcu: Haftaya iş alanlarınızdaki yoğunluklarla başlayabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde biraz isteksiz olabilir veya düşündüklerinizin kabul görmediğini düşünebilirsiniz. Geleceğenize umutla bakmalı ve en ufak bir sorunda kendi enerjinizi aşağıya çekmemelisiniz.

Balık Burcu: Haftaya keyifli ve istekli bir başlangıç yapacaksınız. Paraya dayalı işlerinizde bugün risk almamaya ve düşüncesiz davranmamaya özen gösterin. Gün içinde çok çabuk fikir değiştirebilir ve düşüncesizce  davranmaya müsait olabilirsiniz. Hayatın güzel ve pozitif yönlerine odaklanın.