Advertisement

Koç Burcu: Bugün, hayatınızla ilgili konularda bakış açınız esnek, rahat ve toleranslı olacak. Kendinizi çok iyi bir şekilde ifade edebilir, yapacağınız işlerde ortaya koyabilirsiniz. Her konuda düşüncelerinizi haklı görmeye müsait olacaksınız buda zaman zaman yanlış adımlar atmanıza neden olabilir.

Boğa Burcu: Harekete geçmeniz gereken yerlerde kendinizi çok sağlamcı ve tembel bulmanız mümkün, buda üzerinizde istemeden baskı yaratabilir. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde güzel etkiler altında olacaksınız. Bugün, hayata derin bir saygı ve anlayışla yaklaşabilirsiniz.

İkizler Burcu: Sosyal çevre alanlarınızdan, arkadaş ortamlarınızdan veya grupsal iş alanlarınızdan olumlu etkiler alıyor olacaksınız. Bugün, diğer insanların bakış açılarına gereken özeni göstermeye çalışın, o zaman bu pozitif etkiden sonuna kadar yararlanabilirsiniz. Birden fazla iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Kariyerinizde ve iş alanlarınızda şanslı etkiler altındasınız. Bir konu ve proje üzerinde çalışıyorsanız olaylara bakış açınız çok geniş ve iyimser olacak. Sadece detayları ve ayrıntıları gözden kaçırmamaya özen gösterin. İş anlaşmaları ve görüşmeleri için harika bir gün olabilir.

Aslan Burcu: Uzak çevre alanlarınızda, iş konularında özellikle eğitim ve seyahate dayalı işlerinizde güzel etkiler altındasınız. Hukuka dayalı bir işiniz varsa veya görülen bir davanız olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Oldukça iyimser bir gün olabilir ama meydana gelen olayları fazla abartmamaya çalışın.

Başak Burcu: Bugün, eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatında önemli konuşma ve görüşmelere şahit olabilir veya haberlerini alabilirsiniz. Yine bankaya dayalı işlerinizde, kredi, borç alma, vergi gibi konularda aşırı iyimserlikle ve biraz dikkatsiz hareket etmeniz mümkün.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda olumlu ve iyimser etkiler altında olacaksınız. İlişkinize bakış açınız genişleyecek, sevdiğiniz insanla aynı pencereden hayata bakmaya başaracaksınız.. Yine taşınma, yer değiştirme gibi istekleriniz varsa bugünü değerlendirin. Ortaklı anlaşmalar gündeme gelebilir.

Akrep Burcu: İş alanlarınızda oldukça iyimser etkiler altında olacaksınız. Yeni iş görüşmeleri, yeni başlayacak projeler ufkunuzu genişletebilir. Yapmanız gereken işlerinizde detayları atlamazsanız bugünden gerçek anlamda faydalanabilirsiniz. Yine sağlığınızda fazla aşırıya kaçmadan gününüzü değerlendirin.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda iyimser etkileriniz yüksek olacak. Yine sanata dayalı bir işle meşgulseniz, olaylara bakış açınız geniş olacağından yaratıcılığınız artabilir. Ufak tefek ayrıntıları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Varsa çocuklarınızla ilgili konularda toleransınız fazla olabilir.

Oğlak Burcu: Ev yaşantınızda ve aile ilişkilerinizde olumlu etkiler altına gireceksiniz. Yine bir ev alma, satma veya kiralama gibi işlemleriniz varsa, ayrıntıları göz ardı etmeden anlaşmalar yapabilirsiniz. Aile içi konuşmalarınız toleranslı ve iç açıcı olacak. Başka fikirlere ve düşüncelere açık olacaksınız.

Kova Burcu: Yakın çevre konularında veya iletişime dayalı iş alanlarınızda önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelebilir. Bakış açınız geniş olacağından, diğer insanların fikirlerine saygıyla yaklaşacaksınız. Bir tek herşeyi ben bilirim tavrından uzak durmaya çalışın.

Balık Burcu:  Bugün, parasal konularda oldukça etkili bir gün olabilir. Ticaretle uğraşanlar için, ayrıntıları göz ardı etmemek şartıyla oldukça verimli bir gün olacak. Yine parasal konularda alacak verecek işleriniz konusunda oldukça şanslı olacaksınız. İletişime dayalı işler için bugünden faydalanın.