Advertisement

Koç Burcu: Bugün eğlenceli yönlerinizle hareket etmek isterken, arkadaşlarınızın ve çevrenizin sizin isteklerinizi desteklemediğini düşünebilirsiniz. Zamanınızı boş harcamaya meyilli olacaksınız. Sevdiğiniz insanlara pembe gözlüklerle bakabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, ailenize ve evinize dair konular ön planda olacak. İş alanlarınızda vaktinizi harcamak isterken, ailevi konulara takılı kalmak, hayattan alacağınız zevki azaltabilir. Sosyal çevreniz bu aralar fazlasıyla aktif ve siz bugün bu aktiflik içinde kolay yorulabilir, dinlenmek ihtiyacınız yoğun olacak.

İkizler Burcu: Bugün aktif iletişiminizle yakın çevreniz sizin için önemli olacak. Akraba veya kardeşlerinizin ihtiyaçları peşinde koşturabilirsiniz. Sizden yardım bekleyen uzak çevrenizdeki insanları göz ardı etmeyin. Duygusal yönden kafa karşıklıkları yaşayabilirsiniz. Unutkanlığa ve tembelliğe dikkat.

Yengeç Burcu: Bugün maddi konular kafanızı kurcalayabilir. Beklediğiniz bir yerden alacağınız varsa, tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Veya eşinizin veya sevgilinizin ödemesi gereken bir şeyi siz üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, parasal konularda kafanız karışık olacağından önemli kararlar almayın.

Aslan Burcu: Bugün kendinize vakit ayırmak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harika bir gün olabilir yalnız, secdiğiniz kişiyi planlarınıza dahil etmek isterseniz, beklediğiniz sonuçlar çıkmayabilir. Hayata farklı açılardan baktığınızı farkedebilirsiniz. Göz önünde olmak ve geride durmak arasında gidip geleceksiniz.

Başak Burcu: Bugün duygusal anlamda ve güne adapte olma konusunda biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Kendinizi ön plana almak ve sadece kendinizi düşünmek sizin için zor bir şey. Yalnız kalmak, geçmişi anmak isteğiniz yoğun olabilir ama iş ortamlarınız ve yapacaklarınız buna izin vermeyebilir.

Terazi Burcu: Bugün sosyal ortamlarınız ve arkadaşlık ilişkileriniz yoğun olacak. Özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanırken, sizin vaktinizin çoğunu sosyal ortamlara ayırmanız ağzınızın tadını bozabilir. Vereceğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. İş ve arkadaşlık ilişkileriniz arasında kalmak üzerinizde stres yaratabilir.

Akrep Burcu: Bugün iş ortamlarınızda kendinizi göstereceğiniz ve ortaya koyacağınız gayet aktif bir gün olabilir. Evinize veya ailenize olan ilginiz bu aralar çok fazla ama iş yoğunlukları vaktinizi bu alanlara ayırmanıza izin vermiyor. Hayatınızdaki karışıklıkları düzene sokmanız gerekecek.

Yay Burcu: Bugün uzak ortamlar ve değişik, farklı konular hayatınızın merkezinde olabilir. Yakın çevrenizle ilgilenmek durumunda olmanız, bazı işlerinizi sekteye uğratabilir. Akşam saatlerinde enerjiniz yüksek olacak ve daha görünür konularla uğraşmak isteyeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız devrede olmaya başlayacak. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın para durumuyla ilgili değişik gelişmeler umduğunuz gibi çıkmayabilir. Hemen moralinizi bozmayın, parasal anlaşmalardan uzak durun. Gece saatlerinde rahat enerjiler altında olacaksınız.

Kova Burcu: Bugün özel yaşantınız ve ikili ilişkilerinizin devrede olması, kendi istediğiniz gibi bir gün geçirmenize engel olabilir. Bu sıralar oldukça bencil olabilirsiniz ama madem hayat müşterek, karşı taraf için fedakarlıklarda bulunmanız doğru olacak. Parasal konulara bu kadar takılmayın.

Balık Burcu: Bugün iş alanlarınızda duygusal yönünüzü ortaya koymayı başaracaksınız. İnsanlarla olan iletişiminizde bu sıralar kopukluklar olması, en çok iş alanlarınızı etkileyecek. Zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamamaya çalışın çünkü ne istediğinize bir türlü karar veremiyorsunuz.