Advertisement

Koç Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Yaşadığınız değişimleri herkesin onaylamasını bekliyorsunuz, başkalarının fikirlerine bu kadar takılmayın ve bu aralar vereceğiniz kararlardan kesinlikle emin olun.

Boğa Burcu: Bugün özel hayatınızda duygusal, kıskanç ve sahiplenici özellikleriniz ön plana çıkabilir yada sevdiğiniz insandan bu etkileri görebilirsiniz. Biraz kendi davranışlarınız üzerinde düşünmeniz gereken bir dönem, biraz  kendinizi akıntıya bırakmanız gerekiyor.

İkizler Burcu: Bugün iş alanlarınız ve hizmet konularınız aktif olmaya başlayacak. Dış koşullara veya seyahate bağlı işleriniz varsa bugün işinizden keyif almakta zorlanabilirsiniz. Onun dışında kafanızda işlerinizi iyi belirlemeli ve tamamlamak için harekete geçmelisiniz.

Yengeç Burcu: Bugün yaratıcılıkla ilgili konular hayatınızda yer edebilir. Eğlence alanlarınıza vaktinizin çoğunu harcayabilirsiniz. Yine de hayatınızdan alacağınız keyif size yeterli gelmeyebilir. Aklınızı iş konularından alabilirseniz, gün içinde daha rahat ve etkili hareket edebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, aile hayatınız veya evinizle ilgili konularda ısrarcı ve detaycı davranabilirsiniz. Size yapılan bir şeyi asla unutmuyorsunuz, bu da ilişkilerinizde zaman zaman soğukluklara neden oluyor. Kendinizi ve ruhunuzu geliştireceğiniz bu dönem, dış dünyaya odaklanmanız yerinde olabilir.

Başak Burcu: Bugün, yakın çevrenizle sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Mantıklı davranmanız gereken yerlerde, bugün duygularınızla hareket edeceksiniz. İş konularında sinirli ve anlayışsız yönleriniz etkili olabilir veya kendinizi bazı konularda kandırmaya müsait olabilirsiniz.

Terazi Burcu: Maddi konular ve parasal alanlarınız bugün  öne çıkmaya başlayabilir. Eğlenceye ve aşk hayatınıza ayıracağınız vakit ve bu alandaki harcamalarınız gün içinde etkili olacak. Bu aralar özel hayatınızda kendinizi engellenmiş ve skışmış hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün bir çok yapmanız gereken iş varken, vaktinizi kendi isteklerinize yöneltmeyi isteyeceksiniz. Ailenizle ilgili konularda hoşgörülü ve anlayışlı olamayabilir, bu alanda duygusal  tepkiler verebilirsiniz. Dış çevrenize karşı sorunlarınız yokmuş gibi davranmaktan uzak durun.

Yay Burcu: Bugün sabah saatlerinde geçmiş konular ve olaylar gündeminizde olabilir. İletişim ve hareketlilik gereken iş alanlarınızda gün içinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Canınız pek fazla bir şey yapmak istemeyebilir ama akşam saatlerinde keyfiniz yavaş yavaş yerine gelmeye başlayacak.

Oğlak Burcu: Bugün sosyal çevre alanlarınız aktif olacak, ev hayatınıza veya aile koşullarınıza bağlı olsanız bile, arkadaşlarınızla yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı paylaşmak isteyeceksiniz. Yapacaklarınız konusunda parasal konuları fazlasıyla kafanıza takıyorsunuz.

Kova Burcu: Bugün iş ve kariyer alanlarınız szie nefes aldırmayabilir. Aynı anda birden fazla işle uğraşmanız ve koşturmalarınız, kendi hayatınıza ve özelinize gereken özeni göstermenize engel olabilir. Biriken işlerinizi bu hafta içinde halletmeye çalışın, sonra buna vaktiniz olmayabilir.

Balık Burcu: Bugün dış koşullar, daha az tanıdığınız yerler ve insanlar daha fazla ilgi alanınızda  olacak. Seyahate dayalı işleriniz veya planlarınız gündeme gelebilir.Beklenmedik olaylar hayatınızdan bugün keyif almanızı bir parçada olsa engelleyebilir. Planlarınızı devreye sokmalısınız.