Advertisement

Koç Burcu: Bugün seyahate ve dış koşullara bağlı konularda sıradışı ve farklı davranma isteğiniz yüksek olabilir.İlişkinizde fiziksel yönler ön plana çıkacak,sadece kendi isteklerinize yoğunlaşırsanız çevrenizdekilerle ve partnerinizle zorluklar yaşayabilirsiniz.Heyecanınızı kontrol etmelisiniz.

Boğa Burcu: Süregelen ilişkinizde sadece kendi isteklerinizin olması  ve genel isteksizliğiniz  bugün  zorlanmanıza neden olabilir. Göstereceğiniz fedakarlıklar ve anlayış herşeyi yoluna koyabilir. Beklenmedik yerlerden güzel etkileşimler içindesiniz ve sezgileriniz bugün size doğru yolu gösterecek.

İkizler Burcu: Bugün istek ve beklentilerinizin karşılığını istediğiniz gibi görememek arkadaş ilişkilerinizde sizi zorlayabilir. Oluşacak bir tartışmada hemen karamsarlığa kapılmayın ve karşı tarafın bunu niye yaptığını anlamaya çalışın. Onun dışında sevdiklerinizle güzel planlar içine girebilirsiniz.
 
Yengeç Burcu: Para harcamaya meyilli olacağınız bugün,karşı cinsi oldukça çekici bulabilirsiniz.Sosyal çevrelerde ve iş ortamlarınızda yeni tanışacağınız kişilerle iyi bir dyalog içerisine girebilirsiniz. Rekabetçi ortamlarda çalışmak sizi adeta kamçılıyor. İş konusunda iş bitirimciliğiniz çok yüksek.

Aslan Burcu: Yeni tanışacağınız biriyle aranızda ilk başta sürtüşmeli ortamlar oluşabilir. Merak ve ego tatmini iş hayatınızda bugün ön planda olacak.Oyunları seviyorsunuz ama bu sefer siz kendinizi oyunun içinde bulmamaya dikkat edin.Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı bakış açısına sahip olacaksınız.

Başak Burcu: Bugünlerde içinizde tuttuğunuz ve sakladığınız enerjilerle hareket etme eylemi içinde olacaksınız. Olayların iç yüzünü çok merak ediyorsunuz ve sırf  bu merak yüzünden karşı cinsle ilginç deneyimler yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Ailevi ilişkileriniz bugün güçlü olacak.

Terazi Burcu: Herşeye karşı tutkularınızla hareket etmek  sevdiğiniz insan tarafından yanlış anlaşılabilir. Belki de mantıklı taraflarınızı harekete geçirmeniz ve böyle davranmanız daha çok hoşuna gidecek. İletişiminizin güçlü yönlerine odaklanın ve onu düşünceleriniz konusunda ikna edin.

Akrep Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda atak, aktif ve istekli olacağınız bir gün içindesiniz. Parasal konular ve bu alanda harcamalar gündeme gelebilir. Yapacağınız her tür işte somut karşılıklar alabilir, insanlara yardım ederek, gerçek tatmini sağlayabilirsiniz. Rahat bir gün.

Yay Burcu: İş seyahatlerinizde veya ilişkilerinizde bugün bir arada olduğunuz insanlara karşı daha anlayışlı ve yumuşak davranmanız sizin lehinize olabilir. Kendinizi bir kuş kadar özgür ve rahat hissedeceksiniz, bu rahatlığın ilişkilerinize yansımasına izin verin ve kendinizi akışa bırakın.

Oğlak Burcu: Bugün,aşk  hayatınızda geçmişe yönelik  duygularınız ortaya çıkabilir. Geçmişle, bugünü karşılaştırmayı seviyorsunuz. Bu birazda iş hayatınızdaki değişim ve sıkıntıların sonucu ortaya çıkabilir. Ailenize ve sizi sevenlere karşı manevi olarak desteği ve yardımı elden bırakmayın.

Kova Burcu: Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde  bazen anlaşılmaz ve ters bir insan oluveriyorsunuz. Aslında bugün dikkat çekici iletişiminizle onlarla dürüst ve rahat etkileşimler içerisine girebilirsiniz. Kendi isteklerinizi  biraz geride bırakmayı deneyin ve bugün onların isteklerine kulak verin.

Balık Burcu: Bugün  olayları derinlemesine incelemeden karşı tarafı yargılama eğilimi gösterebilirsiniz. Aslında bazen insanların sizi yanlış algıladığını hissediyorsunuz ama elinizden bir şey gelmiyor. Bugün iş konularında parasal destekler ve yardımlar göreceğiniz bir gün olabilir.