Advertisement

Koç Burcu: Bugün bencillikten uzak duracak, arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin ihtiyaçlarına göre davranmak isteyeceksiniz. Yine gruplarla hareket etmeniz gereken bir işiniz varsa gerçekçilikten çok ilham ve yaratıcılık daha devrede olabilir. Kritik olaylarda çevrenizin ilişkilerinize karışmasına izin vermeyin.

Boğa Burcu: Bugün,göz önünde yaşayacağınız ilişkilerinizde hayalkırıklıkları yaşayabilirsiniz. Yine iş ve toplumsal konularda başkalarına yardım etmek için kendi haftasonunuzdan vazgeçmeniz mümkün. Başkalarına bu iyiliği yaparken, kendi isteklerinizi bu kadar küçümsememeye çalışın

İkizler Burcu: Bugün, önemli plan ve programlarınızda gerçekçi yönleriniz pek çalışmayacağından, önemli kararlarınızı ve planlarınızı birkaç gün ertelemekte fayda olabilir. Uzak akrabalarınızla bazı sorunlar yaşayabilir veya onlar için istekli olarak fedakarlıklarda bulunabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkinizde beklentilerinizin karşılanmadığını görebilir, ortaklaşa para konularıyla ilgili olarak bugün, biraz hayalci davranabilirsiniz. O yüzden bu haftasonu çok para harcamayın ve paraya yönelik konulardaki kararlarınızı birkaç gün erteleyin.

Aslan Burcu: Sevdiğiniz insandan beklentileriniz yüksekse hayalkırıklıkları yaşayabilir, ilişkinizin gerçekçi ve istediğiniz gibi olmadığı fikrine kapılabilirsiniz. Veya sevdiğiniz insana yardım etme ve onun için fedakarlık yapma isteğiniz yoğun olabilir. İki durumda da yanılma etkiniz yüksek.

Başak Burcu: Bugün , iş ve hizmet alanlarınızda bencillikten uzak ama  biraz dağınık etkiler altında olabilirsiniz. Günlük düzenlemelerinizde ve yapmanız gereken işlerde tembellik ön planda olacak. Bu haftasonu, önemli kararlardan uzak durmalı, gerçekçiliğinizi yükseltmelisiniz.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda bazı sorunlar görülebilir, sevdiğiniz insanı kafanızda gerçekçi olmayan yerlere oturtabilir, sonucunda istediğiniz gibi davranmadığını görüp, kendi kendinize dert yaratabilirsiniz. Yine çocuğunuz varsa bu etkiler çocuğunuzla ilgili konularda da geçerli olabilir.

Akrep Burcu: Ailenizle ilgili konularda gerçekçi tavırlarınız ön planda olmayacak. Evinizde misafir ağırlamak, dekorasyon, tadilat işlerine girişmek gibi istekleriniz bu haftasonu fazla olabilir. Aile ortamlarınızda bazı düş kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkese gereksiz anlam yüklememeye çalışın.

Yay Burcu: İletişime dayalı işlerinizde ve yakın çevre alanlarınızda bencillikten uzak, sevdiklerinizle bir olacağınız, kendinizi bütün hissedeceğiniz bir haftasonu yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizi gözünüzde büyütmeniz ilişkilerinizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Kendi isteklerinizi çok göz ardı etmeyin.

Oğlak Burcu: Parasal konularda biraz fazla harcamaya ve gerçekçi olmayan planlar yapmaya meyilli olacaksınız. Maddi anlamda  almanız gereken veya hoşunuza giden bir eşya varsa bu birkaç gün erteleyin çünkü bu etki geçtikten sonra sonuçlarından pek memnun olmayabilirsiniz.

Kova Burcu: Hayatınıza dair önemli konularda kendinizi çok fazla kandırmayın. Kendinizi  gerçekçi gözlerle irdelemeyeceğinizden, önemli işlerinizi ertelemelisiniz. Yine de işleriniz varsa ve yapmak zorundaysanız, ilhamınız ve yaratıcılığınıza odaklanmaya çalışın.

Balık Burcu:  Sanat ve yaratıcılıkla ilgili işleriniz varsa, bugün ilhamınız had safhada olacak. Yine de, ortaklaşa para alanlarınızda ve yakın çevre konularında kendinizi kandırmaya devam ediyorsunuz. Bu alanlarda gerçekçi olamadığınızdan önemli kararlarınızı haftabaşına bırakmayı deneyin