Advertisement

Koç Burcu: Bugün özel hayatınızda hiç beklemediğiniz alanlarda sorunlar, gecikmeler ve ertelenmeler yaşayarak haftaya başlayabilirsiniz. Kendinizi şanslı hissetiğiniz noktalarda zorlanabilir, şanssız bildiğiniz konularda ilginç gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş alanlarınızda yolunda gitmeyen sorunlarınızı yeniden gözden geçirmeniz yerinde olacak.

Boğa Burcu: Bu hafta iş alanlarınızda ve sorumlu olacağınız konularda beklenmedik bir takım sıkıntılar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda sıkıntılar, iş ve seyahat alanlarınızdaysa değişik şanslar karşınıza çıkabilir. Var olan seyahat planlarınızda aksamalar ve ertelenmeler oluşabilir.

İkizler Burcu: Bu hafta, sosyal çevre, arkadaşlıklarınız ve özel yaşantınız biraz zorlanabilir. Ortaklaşa parasal konularda rahatlamalar yaşayabilir, ikili ilişkilerinizde bazı aksilikler, gecikmeler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla güç savaşlarına bugün girmemeye çalışın.

Yengeç Burcu: Bu hafta  aileniz ve kariyeriniz arasında bocalayacağınız ve bazı sıkıntılar yaşayacağınız bir hafta olabilir. Özel ve ikili ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler ve rahatlamalar yaşanacağı gibi, iş ve sağlık alanlarınızda daralmalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bu hafta fikir alışverişlerinizde ve gerek yakın çevre, gerekse uzak çevre alanlarınızda sıkıntılar, sorunlar ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. İş ve hizmet alanlarınızda rahatlamalar görülürken, aşk hayatınızda ve çocuk alanlarınızda bazı sıkıntılar ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Bu hafta parasal konularda sıkışmalarla başlabilirsiniz . Alacağınız ve bir yerlerden beklediğiniz bir para varsa, tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Veya eşiniz bu etkiyle karşılaşabilir. Aşk hayatınızda sorunlar hafiflerken, aile hayatınızda aynı rahat etkilere maalesef  sahip olamayacaksınız.

Terazi Burcu: Haftaya özel yaşantınızda veya kişisel hayatınızdaki sıkıntı ve engellerle başlayabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde kendinizi kısıtlanmış ve engellenmiş hissetmeniz doğal olacak. Aile hayatınız rahatlarken, yakın çevre, akraba veya kardeşleriniz konusunda sıkıntılar çekebilirsiniz.

Akrep Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınız konusunda bu hafta sıkıntılar ve gerginlikler oluşabilir. Yakın çevrenizden, akraba veya kardeşlerinizden beklediğiniz desteği alırken, parasal konularda bir takım sıkışmalar ve daralmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda değişmesi gerekenler üzerine yoğunlaşın.

Yay Burcu: Bu hafta aşk hayatınızda ve sosyal alanlarınızda bazı geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Mutlu olmanız gerekirken, hiçbir şey sizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir. Parasal konularda rahatlamalarınız ve bollaşmalarınız olacak ama aynı durum kişisel adımlarınız ve hayatınızı yönlendirmek alanında söz konusu değil.

Oğlak Burcu: Haftaya aile yaşantınız ve iş alanlarınız arasında zorlanarak, bir takım engeller ve sıkışmalar yaşayarak merhaba diyeceksiniz. Kişisel hayatınızda bazı şanslarınız ortaya çıkmaya başlıyor ama ruhunuz yine de bu gelişmelerden tatmin olmayacak ve zor senaryolar üretmeye devam edecek.

Kova Burcu: Fikirlerinizi anlatmak veya yaymak konusunda zorluklar ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizin hayatındaki bir takım zorluklara bu hafta şahit olacaksınız. Moraliniz çok iyi olacak ama arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılar yaşamaya meyilli olacaksınız.

Balık Burcu: Haftaya kazançlarınız konusunda sıkıntılar yaşayarak başlayabilirsiniz. Borç, alacak, verecek dengesini oturtmak bu hafta kolay olmayabilir. Sosyal çevre alanlarınızda rahatlamalar ve güzel gelişmeler yaşanırken, kariyer ve iş alanlarınızda bazı zorluklar ve ertelenmeler oluşabilir.