Advertisement

Koç Burcu: Bugün yeni tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz insanlardan şansınız yüksek olabilir. Konuşmalarınızla ve görüşlerinizle gireceğiniz çevrelerde herkesi etkileyeceksiniz. Hayatı biraz ciddi algılamak ve buna göre yaşamak, hayalperest olacağınız noktalarda sizi kurtarabilir.

Boğa Burcu: Bugün iş alanlarınızda fedakar ve biraz hayalperest davranacaksınız. Kafanız beş karış havada olabilir ve gerçekçi olmayan konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yaratıcılığınız bu aralar çok yüksek, organizasyon veya sunuma dayalı işleriniz varsa etkili bir gün olacak.

İkizler Burcu: Bugün uzaktaki akrabalarınızla olan iletişiminizde biraz dağınık ve hayalci etkiler altında olabilirsiniz. Grupsal çalışmalarınızda veya toplu işlerinizde başarınızı ortaya koyabilirsiniz. Güzel bir tatil yapmayı hak ediyorsunuz ve bugün aklınız bu konuda çalışacak.

Yengeç Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınızda ödemeleriniz veya banka işlemleriniz varsa dağınık etkilere karşı açık olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın veya sevdiklerinizin paraya ihtiyacı varsa onlara kıyamayacaksınız. Ama siz çevrenize ve sevdiklerinize bu kadar güzel davrandıkça işlerinizde yoluna girecek.

Aslan Burcu: Bugün ortaklı işlerinizde veya özel hayatınızda romantik ve hayalci etkiler altında olabilirsiniz. Geleceğinize dönük projelerinizde ortaklarınızdan veya beraber çalıştığınız insanlardan desteğiniz bugün tam olacak. Biraz daha hayatın olumlu taraflarına odaklanın.

Başak Burcu: Bugün günlük koşturmalarınızda ve iş hayatınızda biraz tembel, biraz uyuşuk ve miskin etkiler altında olabilirsiniz. Hayatınızdaki zorluklarla başedebilmek için bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorsunuz. Havada asılı duran konular netleşmedikçe içiniz rahat etmeyecek.

Terazi Burcu: Bugün eğlenceli ve yaratıcılığı yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik etkileşimleriniz fazla olabilir. Sevdiğiniz insanla aynı noktadan hayata bakmak içinizi rahatlatacak çünkü aldığınız etkilerle kendinizi huzursuz ve tedirgin hissettiğiniz bir hafta içindesiniz.

Akrep Burcu: Bugün ailenize karşı anlayışlı ve fedakar yönleriniz ön planda olabilir. Eğer vaktinizi evinizde geçireceksiniz, miskinliğiniz üzerinizde olacak. Yapacağınız iş planlarınız için miskinlenmeye veya  zamana ihtiyacınız olabilir. Herşeyi önce kafanızda bitirin ve sevdiklerinizden yardım isteyin.

Yay Burcu: Bugün iletişime yönelik alanlarınızda dalgın olabilirsiniz. Kafanız sanki başka bir yerde olacak, bu yüzden insanlara söz verirken dikkatli olun. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz varsa bugün düşündüklerinizi gerçekleştirmeniz daha kolay gibi gözüküyor.

Oğlak Burcu: Bugün parayla ilgili, satın alma veya satmayla ilgili işleriniz varsa yanılma ihtimaliniz yüksek olabilir, duygu karmaşaları ve kararsızlıklarınız bu alanlarda sorunlara yol açabilir. Gözünüzü 4 açın ve mümkünse, bugün borç vermeyin. Evinize ve ailenize yönelik girişimleriniz açısından şanslı bir gün.

Kova Burcu: Bugün hayatı yumuşak, renkli ve hayalperest bir şekilde algılayabilirsiniz. Gün içinde kendi kişisel ilgi alanınız için yapmanız gerekenleri savsaklayabilir, gezme ve dolaşma isteğinizin etkisiyle bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Aman dikkat merkür yarın durmaya başlıyor, işlerinizi yarına bırakmayın.

Balık Burcu: Bugün tamamıyla duygusal, romantik, nostaljik etkiler altında olacaksınız. Hayal kurmaya meyilli olacağınızdan canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir, yine de ticaret veya paraya dayalı alanlarınızda bazı önemli konularınızı gün içinde alacağınız etkilerle rahatlıkla halledebilirsiniz.