Advertisement

Koç Burcu: Bugün öğlene kadar somut işlerinizin peşinde koşturacak, öğleden sonra değişen enerjiyle daha aktif, iletişimi yüksek bir gün geçireceksiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler hoşunuza gidecek ama bazı konularda kendinizi kandırmaktan uzak durmalısınız.

Boğa Burcu: Bugün oldukça keyifli ve iyimser duygularla başlayacak olan gününüz öğleden sonra daha somut ve maddi konulara kaymaya başlayacak. Sosyal çevre alanlarınızda ve arkadaşlık ortamlarınızda para harcamaya meyilli olabilirsiniz. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir.

İkizler Burcu: Bu birkaç gündür sosyal ortamlarınız aktif olmasına rağmen, duygusal alanlarda isteksiz ve biraz nostaljik olabilirsiniz. Neyse ki bu etkiler, öğleden sonra yerini aktif ve sizi harekete geçiren konulara bırakacak. Gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak gibi etkileriniz yüksek.

Yengeç Burcu: Bu birkaç gündür oldukça hareketli ve yoğun olan hayatınız bugün öğleden sonra ve birkaç gün boyunca yerini biraz sakinliğe ve dinginliğe bırakacak. Biraz dinlenmeye ve yaptıklarınızı gözden geçirmeye ihtiyacınız var, sağlığınızı çok çalışarak fazla zorlamayın.

Aslan Burcu: Bugün iş konularınız aktif olarak güne başlayacaksınız ama öğleden sonra sosyal ortamlarınız ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devreye girmeye başlayacak. Geleceğinize dair planlarınızı gözden geçireceğiniz ve hayattan keyif alacağınız bir gün olabilir.

Başak Burcu: Bugün rahat enerjilerle başlayacağınız gününüz, öğleden sonra yerini iş koşturmalarınıza ve yoğunluklarına bırakabilir. Ortaklı işlerinizde ve özel hayatınızda duygusal anlamda biraz yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Çevrenizden alacağınız destekle bugün bir çok işinizi rahat halledeceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün para konularına, ödemeler veya banka işlerinize odaklı olarak başlayacak olan gününüz, öğleden sonra yerini uzak akrabalarınızdan alacağınız güzel gelişmelere bırakabilir. İş alanlarınızda parasal konularda kafanız karışık ve belirsiz olabilir.

Akrep Burcu: Bugün karşı tarafa bağlı olarak başlayan gününüz, öğleden sonra yerini ortaklaşa para konularına bırakacak. Banka, ödemeler, faiz, vergi gibi konular gündeminizde olabilir veya sevdiğiniz kişinin hayatında bu etkiler öne çıkabilir. Duygularınızı paylaşmaktan bugün hoşlanmayacaksınız.

Yay Burcu: Bugün yapmanız gerekenler ve günlük koşturmacalarınız öğlen vakitlerine kadar etkili olacak. Öğleden sonraysa, özel hayatınız veya ortaklı çalışmalarınız devreye girebilir. Aile hayatınızda duygusal anlamda zorlanmalarınız ve belirsizlikler oluşabilir.

Oğlak Burcu: Bugün keyifle, yaşam dolu ve yaratıcı etkilerle güne başlayacaksınız. Öğleden sonraysa, kafanız iş konularının detaylarıyla uğraşabilir. Bugün iş ortamlarınızda duyacağınız bazı dedikodular, kafanızı karıştırabilir. Evinizde işlerinizi kolay halledeceksiniz.

Kova Burcu: Bu birkaç gün evinizle ve ailenize yönelik uğraşılarınız yerini özel hayatınıza, uğraşılarınıza ve eğlenceli ortamlara bırakabilir. Flört ettiğiniz birisi varsa, bugün  iletişiminiz heyecan verici ve eksantrik olabilir. Para harcayacağınız şeylere bu birkaç gün dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu: Bugün hareketli ve iletişimi yüksek olarak başlayacağınız gününüz, öğleden sonra yerini, birkaç gün boyunca ailevi konulara, meselelere veya ev hayatınızın detaylarına bırakacak. Duygusal konulardaysa kafa karışıklığınız veya belirsizlikler gün içinde etkili olacak.