Advertisement

Koç Burcu: Bu Pazar ev ve aile hayatınız ön planda olabilir. Hayatınızda gerçekleşen değişimlere karşı istediğiniz hoşgörüyü göstermekte  bugün biraz zorlanabilirsiniz. Herşeyin kendi bildiğiniz ve istediğiniz şekilde olması konusundaki ısrarınızı bir kez daha gözden geçirin.

Boğa Burcu: Kendinizi çok fazla enerjik hissetmesenizde, bu Pazar yakın çevre iletişiminiz, telefon ve gezi trafiğiniz yoğun olabilir. İnsanları kıramadığınız için kendinizi istemediğiniz olaylar ve ortamlar içerisinde buluyorsunuz. Fikirsel konularda bugün kolay ikna olamayacaksınız.

İkizler Burcu: Oldukça yoğun geçen bir haftanın ardından bugün parasal konulara veya ailenize bütçenize yönelik harcamalarınız veya planlarınız yoğun olabilir. Sevdiğiniz insanın parasal konularda bazı duraksamalar yaşadığına bu dönem içerisinde şahit olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün ailenize ve sevdiklerinize daha doğrusu kendi isteklerinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Kalabalıklar bu aralar iş yoğunluğunuz nedeniyle sizi fazlasıyla yoruyor, o yüzden kalabalık ortamlarda bulunacaksınız tahammül sınırınız yüksek olmayabilir.

Aslan Burcu: Bugün kendinizi dinlemek, dinlenmek ve yaşadığınız olayları gözden geçirmek için sakin bir gün planlayabilirsiniz. Yalnız, şartlar istediğiniz gibi gerçekleşmeyebilir. Yapmanız ve halletmeniz gereken işleriniz varsa biraz tembelliğiniz üstünüzde olacak. Haftabaşı iş hayatınızda bazı yavaşlamalar görülebilir.

Başak Burcu: Bugün arkadaşlarınıza veya sosyal çevrenize karşı anaç, yardımsever ve şefkatli yönleriniz ön planda olacak. Yapacağınız planlarda evdeki hesap çarşıya uymayabilir, bu yüzden de kolay tepki verebilirsiniz. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilişkilerinizde bazı olaylar gündeme gelebilir.

Terazi Burcu: Bugün kendinizi biraz zorlasanız da toplumsal konular ve dış ortamlarda bulunmak, kalabalıklar arasında olmak isteyeceksiniz. Özellikle sevdiğiniz kişiyle, toplum içinde mükaşalara girmekten sakınmalı, sizin için zaten kolay bir şey olan karşı tarafın ne düşündüğünü göz ardı etmemelisiniz.

Akrep Burcu: Bugün dış dünyaya açılıp kafanızı rahatlatmak ve işinizle ilgili konuları pek düşünmemek arzusunda olabilirsiniz. Duyacaklarınız hemen moralinizi bozuyor ve bazen gereğinden fazla hassas ve duygusal davranışlar sergiliyorsunuz. Yakın çevre iletişiminizde bazı duraksamalar oluşabilir.

Yay Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları gündeminizde olacak. Duygularınız derin, sır sakalamaya yönelik çalışabilir. Duyacaklarınızı paylaşmaktansa kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla veya flörtünüzle, tutkularınız yüzünde anlaşmazlıklara düşebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün taşınmayla ilgili işleriniz gündeme gelebilir veya evinizle ilgili uğraşmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Duygusal ve şefkat dolu yanlarınız özel hayatınızda devrede olacak. Oluşacak ufak tefek sorunların sevdiğiniz insanla aranıza girmesine izin vermeyin.

Kova Burcu: Bugün günlük koşturmalarınız ve yapmanız gerekenler ön planda olacak. Alacağınız haberlerle, yapacağınız işler bölünebilir ve siz zor durumda kalabilirsiniz. Sizi seven insanlar gün içinde sizi yalnız bırakmak istemeyecek, planlarına sizi de dahil edecekler. Vaktinizi iyi değerlendirin.

Balık Burcu: Bugün aşk hayatınızda keyifli, sevecen, evine düşkün ve şefkatli davranışlar sergileyeceksiniz. Her tür organizasyon, eğlence veya çocuklarınıza yönelik konular gün boyunca aktif olacak. Harcamalarınıza dikkat etmeli, ortaya çıkacak parasal sorunları gözünüzde büyütmemelisiniz.

Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; fedakar yapınızla oldukça verici bir insansınız. Seyahat etmek ve yeni yerler görmek arzunuz çok yüksek.  Sinirli yönlerinizi bu sene iyi kontrol etmeli, düşünmeden harekete geçmemelisiniz. Kariyerinize ve iş hayatınıza yönelik adımlarınızda sizin elinizde olmayacak bir takım yavaşlamalar görülebilir.  Eylül ayı itibariyle çok güzel etkiler altında olacaksınız. Şansınız yılın ikinci yarısı daha fazla olacak.