Advertisement

Koç Burcu: Bugün daha önceden konuşulmuş ve tasarlanmış işleriniz istediğiniz şansı yakalayabilirsiniz. Konuşmalarınızda abartılı ve çoşkulu ifadeler kullanabilir, herşey çok doğruymuş ve herşey çok güzel olacakmış gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Keyfiniz yerinde olacak.

Boğa Burcu: Bugün, beklenmedik konu ve olaylarda şanslı etkilere sahip olacaksınız. Hatta geçmiş konulara olumlu ve pozitif yaklaşımınızla bu şansları siz kendi hayatınızda kendiniz çekebilirsiniz. Yardımlaşma alanında  organizasyonlara katılacaksanız  harika birkaç gün geçirebilirsiniz.

İkizler Burcu: Sosyal çevre ortamlarınızda veya gruplara dayalı işlerinizde şanslı konuşma ve görüşmeler altında olacaksınız. Psikolojik olarak hayata bakış açınızda veya geleceğe yönelik işlerinizde anlayışlı, iyimser tavırlarınız ön planda olacak. Gruplarla verimli bir şekilde çalışabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda önemli konuşmalar ve tamamlanmamış işleriniz gündeme gelebilir. Özellikle detaylara dayalı işlerinizde bazı konuları gözden atlamaya meyilli olacaksınız.Yapacağınız görüşmeler ve konuşmalardan fayda ve yarar sağlayabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, başka insanların bakış açılarına karşı anlayışla yaklaşmanız mümkün. Geçmişten gelen bir davanız varsa bugün olumlu sonuçlar elde edilebilir. Bir çok konuda fikirlerinizi iyimserlik ve şansla ortaya koymayı başarabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Başak Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda şanslı etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanın hayatında da daha önceden tamamlanmamış veya başlamamış işler gündeme gelebilir. Yine beklediğiniz bir kredi veya halledilmesi gereken bir vergi borcu, ödeme gibi konular ön planda olacak.

Terazi Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla sorunlarınızı öz eleştiri yaparak, çözüme kavuşturabilirsiniz. Abartılı davranışlardan uzak durduğunuz müddetçe şans sizden yana olacak. Bugün sosyal hayatınız renkli olabilir. Toplum içinde nasıl davranması gerektiğini bileceksiniz.

Akrep Burcu: İş alanlarınızda önemli şanslara sahip olacaksınız. Beraber çalıştığınız insanların bakış açılarına karşı esnek ve anlayışlı olabilirsiniz. Sadece detay isteyen işlerinizi çok fazla gözden kaçırmamaya çalışın ve bir işinizi bitirmeden diğerine geçmeyin.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda, yaratıcı alanlarınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde oldukça şanslı, pozitif etkiler altındasınız. Hayatınızdan alacağınız keyif katlanabilir ve siz bunu fark ederek, dile getirebilirsiniz. Geçmişten gelen etkileri ya da ertelenmiş konuları konuşmak için uygun bir gün olacak.

Oğlak Burcu: Evinizle ilgili konularda gözden kaçırdıklarınızı tamamlamak veya konuşmak için olumlu etkiler altında olacaksınız. Ailevi konularda geçmişte halledemediğiniz konuları bugün iyimserlikle ve anlayışla halledebilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınız  öne çıkmaya başlayacak.

Kova Burcu: İletişim alanlarınızda şanslı etkileriniz çok yüksek. Satış, pazarlama, reklama ve bilgisayar sektörüne dayalı işlerinizde konuşmalarınız ve görüşmeleriniz etkili olabilir. Dikkatli ve temkinli hareket ettiğiniz müddetçe kazanan siz olacaksınız.

Balık Burcu: Bugün  parasal konularda oldukça şanslı etkilere sahip olacaksınız. Geçmişte yarım kalmış, sürüncemede bırakılmış bir para konusu çözüme kavuşabilir. Parasal konuşmalarda, detayları çok fazla es geçmemeye çalışın ve temkini elden bırakmayın.