Advertisement

Koç Burcu: Bugün işiniz gücünüz yerinde olacak. Oradan oraya koşturmalarınız ve günlük yapmanız gereken işleriniz fazla olabilir. İçsel gerginlikleriniz, kendinizi kontrol edememenizden kaynaklı olabilir. Sağlığınızla ilgili konularda özensiz davranıyor, bazen kendinizi kandırıyorsunuz.

Boğa Burcu: Bu birkaç gündür hissettiğiniz stres ve zorlanmalar bu birkaç gün yerini sizi eğlendirecek ve rahat nefes almanızı sağlayacak ortamlara bırakabilir. Kötü bir şey olacak düşüncenizi bir kenara bırakmalı, size keyif veren ortam ve insanlara yönelmelisiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya bakın.

İkizler Burcu: Bugün evinize ve ailenize yönelik konulara odaklanacaksınız. Eviniz sığınacağınız kaleniz olabilir yada ailenizle ilgili yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Önemli kararlarda kafanız biraz karışık olabilir. Eski arkadaşlarınızla yeniden temas haline geçebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün yakın çevrenizle iletişiminiz hızlı olacak. Yapacağınız işlerde titizliğiniz ve mükemmelliyetçiliğiniz ön planda olabilir. Yakın çevrenizi eleştirirken, insanlar üzerine fazla gitmemeye özen gösterin. Özel hayatınızda güçlü ve etkili duygularla hareket edeceksiniz.

Aslan Burcu: Bugün maddi konularda kafanız karışık olacağından bir şey satın alırken veya satarken gözünüzü açık tutmalısınız. İş alanlarınızda çalışmalarınızın karşılığını bugün rahatlıkla alabilirsiniz. Ruhunuzun  istekleri, maddi konulardan daha önemli olmaya başlıyor.

Başak Burcu: Bugün kendi hayatınıza karşı, diğer alanlarda da eleştirel, mükemmeliyetçi tavrınız ön planda olacak. Yaptklarınızın somut karşılığını görmek ve almak istediğiniz bir dönem içindesiniz. Özel hayatınızda bugün duygularınız belirsiz ve kararsız olabilir.

Terazi Burcu: Bugün bir çok konuda içinizden bir şey yapmak gelmeyebilir. İş alanlarınızda düşüncelerinizi daha çok kendinize saklamaya meyilli olabilirsiniz. Ailenize vaktinizi harcamak veya evinize gereken özeni göstermek duygusal anlamda rahatlamanıza neden olabilir.

Akrep Burcu: Bugün arkadaş ortamlarınızda kendinizi göstermek, ortaya koymak isteyebilirsiniz. Bulunacağınız sosyal çevrelerde sevdiklerinizi eleştirel davranarak üzmemeye çalışın. Özel yaşantınızda bazı konularda kendinizi kandırmaya meyillisiniz. Eski iş konuları yeniden gündeme gelebilir.

Yay Burcu: Bugün iş ortamlarınızda oldukça telaşlı, titiz ve mükemmeliyetçi yönleriniz ön planda olacak. Parasal konularda güzel şeyler duyacaksınız. Aile hayatınızda karar vermekte ve yönünüzü tayin etmekte bugün zorlanabilirsiniz. Önünüzü net görmeden karar vermeye kalkmayın.

Oğlak Burcu: Ev ve aile alanlarınız aktifken, bugün daha çok dış ortam ve yerler, düşüncelerinizi paylaşacağınız ortamlarda bulunmak ve biraz sosyal olmak isteyeceksiniz. Kafanız biraz karışık olabilir, iş alanlarınızda randevu verirken bir kenara not etmeyi unutmayın.

Kova Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız gündeminizde olacak. Kendi başınıza buyruk hareket etmektense, başkalarıyla iş birliği içine girmek isteyeceksiniz. Yine de önemli alışverişlerinizde gözünüzü açık tutun zira kafa dalgınlıkları istenmedik sonuçlar yaratabilir.

Balık Burcu: Bugün özel hayatınızda dilinizi tutamayabilir, sevdiğiniz insana karşı eleştirel bir tutumla yaklaşabilirsiniz. Yine ortaklı işleriniz varsa bugün parasal konularda bazı stresler hissedebilirsiniz. Önemli kararlarda bugün duygusal tepkiler vermeye açık olacaksınız.