Advertisement

Koç Burcu: Bugün, düşünce yapınız sinirli ve düşünmeden hareket etmeye yatkın olabilir. Kafanıza bir fikir geldiğinde hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konu ve olaylar karşısında, kendinizi savunur pozisyonlara girmek, etrafınızdakilere defansif davranmak etkili olabilir.

Boğa Burcu: Bugün, beklenmedik ve karşı taraftan hiç ummadığınız tavır ve konuşmalarla karşılaşabilirsiniz. Aklınıza gelen fikirlerin sizi aniden harekete geçirmesine izin vermeyin. Özellikle başkalarına yardım etme konusunda buı gün rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevre alanlarınızda konuşulan ve fikir yürütülen konular üzerinde harekete geçebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar, sabırsızlık ve düşüncesizlikle atılacak adımlar sonucu ortaya çıkabilir. Özellikle sevdiğiniz ve nazınızı çeken arkadaşlarınıza karşı defansif tavırlardan uzak durun.

Yengeç Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda sinirli, hızlı ve biraz agresif kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etseniz bile, işlerin bir an önce tamamlanması ve halledilmesi gerekliliği size hata yaptırabilir. Hata bulucu yanlarınızla bir arada çalıştığınız insanları zorlamanız bugün mümkün görünüyor.

Aslan Burcu: Bugün, enerjik olan yapınızla dış ortamlar, seyahatler, kurs ve eğitim programları, medyaya veya hukuka dayalı işlerinizde tamamlanması ve yapılması gereken işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlara karşı sabrınız olmayabilir ve kolay tepkiler verebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, bilinmeyen ve esrarengiz konular sizi harekete geçirebilir. Yine banka, ödemelere dair konularda hızlı ve biraz düşüncesizce hareket etmeye meyilli olabilirsiniz. Parasal konularda dikkatli ve temkinli adımlar atmalı, tamamlanması ve bitirilmesi gereken konular üzerine yoğunlaşmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı eski konu ve sorunlar gündeme geldiğinde defansif ve kendinizi savunarak cevap verme ihtimaliniz yüksek. Eğer enerjinizi kontrollü bir şekilde kullanırsanız, bugün oldukça verimli bir gün olabilir.

Akrep Burcu: İş alanlarınızda daha önceden gündeme gelmiş, konu ve olaylar karşısında çabuk hareket etme isteğiniz yüksek olacak. İş ortamlarınızda defansif ve savunmacı tavırlarınız ortaya çıkabilir. Sinirli tavırlardan uzak durmalı, vücunuzu ve beyninizi fazla zorlamamalısınız.

Yay Burcu: Bugün yaratıcılık isteyen işlerinizde, sanat alanlarınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde biraz huzursuz ve sinirli davranmanız mümkün. Yine aşk hayatınızda sevdiğiniz veya flört ettiğiniz insana karşı sabırsız ve anlayışsız yaklaşımlardan uzak durmalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda bazı yapılması gerekenler adına harekete geçmekte zorlanmayacaksınız ama çabuk hareket etmek ve sabırsız etkiler, aile üyelerinizle veya ev ortamlarınızda kolay sinirlenmelere açık olacağınızında göstergesi. Sevdiklerinize karşı anlayışı elden bırakmayın.

Kova Burcu: Yakın çevre alanlarınızda ve iletişime dayalı konularda hızlı düşünen yapınızla çabuk hareket etmek isteyebilirsiniz. O yüzden telaşlı, düşünmeden hareket etmeniz veya iletişiminizde defansif tavırlarınız ortaya çıkabilir. Yarım kalmış işlerinizi halletmek için bugün çok uygun bir gün.

Balık Burcu: Bugün, parasal konularda uğraşılarınız varsa, eskide kalmış ve tamamlanmamış ama yapılması gereken konularda harekete geçebilirsiniz. Yine de bu alanlardaki huzursuzluklarınız bugün sizi yorabilir. Sabırsız ve aceleci tavırlar parasal konularda hatalar yapmamıza neden olabilir.