Advertisement

Koç Burcu: Bugün, olumsuz ve biraz da negatif düşünen yanlarınız yine ilişkilerinizde sizi zorlayabilir. Hayatınızda ve özel yaşantınızda  yolunda gitmeyen konuları keskin ve net bir şekilde görmeniz ve bunun üzerine kötümser tablolar çizmeniz mümkün.

Boğa Burcu: İşinizde oluşacak bir sorun hayatı olumsuz ve mutsuz algılamanız neden olabilir. Olayların veya uğraştığınız işlerinizin içinde kendinize küçük mutsuzluklar çıkartmaya meyilli olabilirsiniz. Ya da kafanız hiç takılmayacak konulara takılabilir.

İkizler Burcu: Özel hayatınız ve sosyal ortamlarınızda kafanız bazı konulara takık olabilir, bu da sizi kolay mutsuz edecek ve hayatınızın olumsuz yanlarını daha rahat farkedeceksiniz. Özellikle arkadaşlarınız arasında ve sosyal ortamlarınızda, bu etkiyi daha fazla hissedebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Hayatınızı değerlendirirken, ilişkilerinizde, aile hayatınızda ve iş konularında kötümser bakış açısı hakim olabilir. Kendi üzerinizde bir sürü değişimler yapma isteğiyle dolu olabilirsiniz. İnsanları çabuk kritize edecek, olayların olumsuz yanlarını daha çabuk görmeye müsait olacaksınız.

Aslan Burcu: Bugün, fikirsel ve zihinsel olarak olayların negatif ve kötümser yanlarına odaklanabilirsiniz. Sinirlilik, huysuzluk ve olayları gereksiz yere inceleme ve deşme arzunuz yüksek olabilir. Bu yüzden yakın çevrenizdeki insanları hareket ve konuşmalarınızla şaşırtabilirsiniz.

Başak Burcu: Parasal konularda ve maddi alana bakış açınızda zorlanmalar görülebilir. Alacak, verecek işlerinizdeki yanlışları kolay farkedebilir, düzeltmek için harekete geçebilirsiniz. Bütün bunları yaparken olumsuz ve karamsar bakış açısından uzak durun ve çevrenizdekileri üzmeyin.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda yolunda gitmeyen işleri daha kolay farkedecek ve olumsuz bakış açınızla kendi kendinizin keyfini kaçırmaya meyilli olacaksınız. İlişkinizde tamir olması gerekenler üzerine yoğunlaşın, güzel olan tarafları görmezlikten gelmeyin.

Akrep Burcu: Sağlığınız ve iş alanlarınız olumsuz ve negatif bakış açınızdan etkilenecek. İşlerinizin eksik ve yanlış yerlerini daha net farkedecek ve moralinizi çabuk tüketeceksiniz. Konuşmalarınızda ve görüşmelerinizde olumsuzlukları köpürtmemeye özen gösterin.

Yay Burcu: Özel hayatınızda, çocuk konusunda veya arkadaşlık ilişkilerinizde bazı olumsuzluklar ve problemler görülebilir. Olumsuz düşünce yapınızla olayları biraz da siz körükleyebilirsiniz. İlişkinizden memnun olmayışınız ya da sorun ve problemleri keskin bir şekilde farketmeniz öne çıkabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve iş sorunlarınız, aile hayatınıza olumsuz yansıyabilir. Yada siz böyle algılayacak, çevrenizi, ailenizi, hayatınızı ve işinizi yakından ve olumsuz bir şekilde sorgulayacaksınız. Kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün, zihinsel olarak kolay tatmin olmayacak, moralinizi en ufak bir sorunda kolay bozmaya meyilli olacaksınız. Hayata bakış açınız dar ve olumsuz olabilir. Özellikle yakın çevreniz ve uzaktaki akrabalarınızdan duyacaklarınız sizi mutlu etmeyebilir.

Balık Burcu: Parasal alanlarınızda bazı konularda olumsuz ve tepkisel bakış açınız ön planda olacak. Dengeyi sağlayamamanız, ortaya çıkacak bir ödeme, borç sinirlerinizi gerebilir ve hayata olumsuz bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Yaşanacak olayların moralinizi hemen bozmasına izin vermeyin.