Advertisement

Haftasonu, Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.

Genel anlamda;  iş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek,yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...

Bugün doğduysanız; zekanız çok yüksek. Çalışmaktan kaçmazsanız kendinizi fazlasıyla geliştirebileceğiniz alanlar bulursunuz. Her konuda aşırıya kaçma isteğiniz zaman zaman sizi zorluyor. Bu sene, kendinizi beklenmedik sıradışı olaylar ve ilişkiler içerisinde bulabilirsiniz. Duygularınız kuvvetli olacak. Haziran ayı oldukça güzel ve keyifli bir dönem.

Koç Burcu: Ani ve farklı olan, sizi kısıtlamayacak herşeye daha fazla düşkün olacağınızdan, özellikle bu haftasonu farklı ve sıradışı ilişkiler, kişiler ve olayların peşinden gidebilirsiniz. İlişkilerinizde, olumsuz ve negatif bakış açınızı üzerinizden atmalısınız. Enerjiniz yüksek.

Boğa Burcu: Bugün, beklenmedik bir çok konuda farklı ve sıradışı ilişkiler içerisine girmeniz mümkün. Gizli saklı ilişkiler, ortamlar, daha fazla ilginizi çekebilir. Günün genelinde dolaşmak ve değişik ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, farklı sosyal ortamlar, davetler, organizasyonlar daha fazla ilginizi çekecek. Kalabalık ve grup içindeki aktivitelerde bulunmak, sevdiğiniz insanlarla iletişim halinde olmak hoşunuza gidebilir. Enerjinizi iyi kullanmayı denemelisiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, iş ilişkilerinizde şimdiye kadar alışılmış olanın dışına çıkabilir, toplum içinde farklı davranışlar sergileyebilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız, beklenmedik etkilere ve ilişkilere açık olun. Günün genelinde sevdiğiniz insanın hayatınıza ve isteklerine göre davranmak öne çıkabilir.

Aslan Burcu: Bugün, farklı ortam ve yerler, uzak seyahatler, dış ortamlar daha fazla ilginizi çekecek. Tanımadığınız insanlardan ve ortamlardan beklenmedik yararlar ve farklı etkiler görmeniz mümkün. Kafanız iş konularına veya yapmanız gereken  detaylara takılı olabilir.

Başak Burcu: Bugün, yaşanacak bazı olayları kafanızda büyütmez ve kendinizi yetersiz hissetmezseniz, gayet eğlenceli ve aktif bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda veya eşinizin parasıyla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Farklı davranışlar sergilemeye müsait olacaksınız.

Terazi Burcu: Bu Cumartesi, özel hayatınızda farklı ve değişik bir gün olabilir. Ya da sevdiğiniz insanın farklı ve değişik hareket ettiğine şahit olabilirsiniz. Beklenmedik etkilere ve oluşumlara açık olmalısınız. Aile hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde kendinizi yeterli görmeniz zor gözüküyor.

Akrep Burcu: Bugün,iş ve sağlık alanlarınızda beklenmedik davranışlar, ani bir takım kararlar gündeme gelebilir. Oldukça sıradışı ve farklı bir gün yaşayacaksınız. Bir anda yapılması gerekenler, beraber iş yaptığınız insanlara karşı değişik davranmanıza neden olabilir.

Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda beklenmedik etkilere sahip olabilir, değişik ve sıradışı bir insandan hoşlanabilirsiniz. Eğer böyle bir durum ortaya çıkarsa bu ilişkinin farklı ve özgür bir ilişki olacağını bilmelisiniz. Sosyal ortamlarda ve özel yaşantınızda bugün canınız istediği gibi davranacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda hiç beklemediğiniz ve sıradışı bir gün yaşayabilirsiniz. Ya beklenmedik bir misafir ağırlayacaksınız ya da her zamankinden daha farklı bir gün geçireceksiniz. Kendi kişisel planlarınızla uyuşmayan konular gün içinde sizi zorlayabilir.

Kova Burcu: Bugün, yakın çevre alanlarınızda, akraba veya kardeşlerinizle vaktinizi geçireceksiniz sıradışı ve farklı bir gün olabilir. Kısa yolculuklar, geziler, sıradışı iletişimle , eğer enerjinizi yüksek tutarsanız harika bir gün sizleri bekliyor. İçe kapanık ruh halinizi bir kenara bırakın.

Balık Burcu: Bugün, parasal konularda beklenmedik etkileriniz olacak, ani fırsatlar gündeme gelebilir. Beklenmedik bir yerden elinize para geçebilir veya para bulabilirsiniz. Ya da hiç ummadığınız sıradışı ve farklı bir alanda alışveriş yapmanız gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla gerilimlere açıksınız.