Advertisement

Bugün doğduysanız; yaşamdaki herşeye büyük bir saygıyla yaklaşıyorsunuz. Kendinize olan güveninizi arttırmalı, iş hayatınızda gereğinden fazla sorumluluk üstlenmemelisiniz. Bu sene, şansınız yüksek olacak. Karamsar taraflarınızı törpülerseniz, başarıya daha kolay ulaşırsınız. Yaz ayları ve eylül dönemleri şansınızı iyi kullanın.

Koç Burcu: Kişisel alanlarınızda 3 haftadır gerileyen ve iletişiminizi bozan merkür bugün düzelmeye başlıyor. Artık gönül rahatlığıyla yeni işleriniz ve başlangıçlarınız için harekete geçebilirsiniz. Gelen aktif dönem için bu Pazar plan yapmanız doğru olacak.

Boğa Burcu: Birkaç haftadır geçmiş konu ve olaylarla haşır neşir olan ve iletişim bozuklukları yüzünden zorlanan aşk ve para hayatınız  bugün itibariyle rahatlamaya başlayacak. Üzerinizdeki baskının azaldığını hissedeceksiniz. Yalnız kalmaya değil, daha fazla insan içinde olmaya ihtiyacınız var.

İkizler Burcu: Birkaç haftadır sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerileyen ve bu alanlarda bazı sorunları hayatınıza taşıyan merkür, bugün itibariyle düzelmeye başlıyor. Artık daha rahat hayatınızı yoluna koyabilir ve kişisel girişimleriniz ve aileniz için harekete geçebilirsiniz.

Yengeç Burcu: 3 haftadır iş ve kariyer alanlarınızda gerileyen merkür düzelmeye bugün tam anlamıyla düzelmeye başlayacak ve siz artık iş alanlarınızdaki zorlanmaları ve iletişime dayalı aksaklıkları bugün itibariyle geride bırakmaya başlayacaksınız. İş anlamında güzel bir dönem içine giriyorsunuz.

Aslan Burcu: 3 haftadır gerileyen merkür düzeliyor. Seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve medya alanlarınızdaki iletişiminizde rahatlamalar söz konusu olacak. Kendinize ve isteklerinize daha fazla zaman harcadığınız bu birkaç haftanın ardından artık başkaları için uğraşılarınızı arttıracaksınız.

Başak Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda gerileyen merkür, düzelmeye başlıyor. Bu alanlarda ferahlamalar ve rahatlamalar göreceksiniz. Yine banka, ödemeler, kredi, faiz alanlarınızda yapmanız gerekenler için bugünden sonra harekete geçebilirsiniz. Bugünün tadını çıkarın.

Terazi Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde gerileyen merkür, düzelmeye başlıyor. Artık ilişkilerinizdeki yanlış anlaşılmalar ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Bugünden sonra, taşınmak, ortaklaşa işlerinizde çözüm üretmek, danışmanlık almak ve evlilik  için harekete geçebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınızda 3 haftadır gerileyen merkür, artık bu alanlarda düzelerek size rahat bir nefes aldırmaya başlayacak. Sağlığınız ve iş alanlarınızdaki zorlanmaların geride kaldığına şahit olacaksınız. Artık yeni iş başvuruları, yeni işleriniz için kolayca harekete geçebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, sizin aşk evinizde gerilemesi duracak olan merkür, aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizdeki zorlanmaları  artık geride bırakmanızı sağlayacak. Artık rahat nefes almaya başlıyorsunuz. Hayatınızdan alacağınız keyif artacak, daha hareketli ve aktif bir dönem içine gireceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, ev ve aile alanlarınızda son birkaç haftadır yaşadığınız sorunlar, yanlış anlaşılmalar ve hassaslıklar artık merkürün düzelmesiyle geride kalmaya başlayacak. Kendinizi ve alışkanlıklarınızı sorguladığınız bu dönem, yeni bir hayata ve düzene artık hazırsınız.

Kova Burcu: Bugün, yakın çevre, iletişime dayalı konular, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık alanlarınızdaki zorlanmalarınız geride kalmaya başlayacak zira merkür düzeliyor. Akraba veya kardeşlerinizle, komşularınızla olan sorunlarınız ve yanlış anlaşılmaları geride bırakacaksınız.

Balık Burcu: Bugün, parasal konulardaki zorlanmalarınız ve bu alanlardaki yanlış anlaşılmalarınız, merkürün düzelmesiyle geride kalmaya başlıyor. Ticaret ve paraya dayalı işleriniz için güzel bir döneme adım atmış olacaksınız. Kendinizi göstereceğiniz alanlar artacak ve girişimlerinizin karşılığını alacaksınız.