Advertisement

Koç Burcu: Bugün, harekete geçilecek konular, fiziksel aktiviteler için enerjiniz yüksek olacak. Hayatınızla ilgili konularda gereksiz risklerden kaçınmak şartıyla yeni girişimlerde bulunmak için harika bir dönem. Geçmişe yönelik konularda ise, hala bazı şeylerden pişmanlık duyuyor olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, yaratıcılık isteyen ve geri planda çalışılacak işler için uygun bir zaman dilimi olabilir. Kendi gücünüzü ve etkinliğinizi diğer insanlara yardım ederek ortaya koyabilirsiniz. Sosyal çevre alanlarınızda paylaşımcı ve fedakar yönleriniz  ön planda olacak.

İkizler Burcu: Bugün, arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden olumlu etkileşimler alacaksınız. Fiziksel aktiviteler için gayet uygun bir gün olacak. Olabildiğince aktif ve dinamik bir haftasonu sizleri bekliyor. Tabii öncelikle bugün, iş konularında  dağılmamalı ve kafanızı toplayarak hareket etmelisiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız yerlerde fiziksel enerjiniz yüksek olacak. Gireceğiniz ortamlarda dikkatleri enerjinizle üzerinize çekeceksiniz. Evliyseniz, eşinizin ailesiyle etkileşimleriniz güçlü olabilir. Yeni tanıdığınız kişilere  karşı dikkatsiz ve özensiz tavırlardan uzak durun.

Aslan Burcu: Yabancı ortamlarda, işlerde, seyahat, eğitim, hukuk, medya alanlarınızda fiziksel olarak gücünüzü etkili bir şekilde kullanabileceksiniz. Özellikle eğitim, seyahat, medyaya dayalı işleriniz için bugünden yararlanın. Yeni girişimler için uygun bir zaman olacak.

Başak Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda etkili ve istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Yine bir ameliyat gündemdeyse, çok rahat bir şekilde bu haftasonuna denk getirmeye çalışın. Özel hayatınızda kendinizi güvende hissetmiyor olabilirsiniz, endişelerinizden kurtulun.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda ve evliliğinizde, fiziksel olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz ve bu alanlarda şanslara sahip olacaksınız. Gereksiz risk ve abartıdan uzak durabilirseniz, sevdiğiniz insanla güzel oluşumlar ve planlar sizleri bekliyor olacak. Her tür yeni girişim için uygun bir gün.

Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda pire gibi olabilirsiniz. Fiziksel gücünüz dorukta olacak, yalnız abartıya kaçarak kendinizi fazla zorlamamalısınız. Önemli görüşmelerinizi ve anlaşmalarınızı bugüne denk getirmeye bakın. Aşk hayatınızda hassas tavırlarınız ön planda olacak.

Yay Burcu: Fiziksel olarak kendinizi güçlü görecek ve enerjinizin yüksek olduğunu farkedeceksiniz. Her tür fiziksel aktivite için bugünden faydalanın.Yine sevdiğiniz kişiyle istediğiniz türden planlar yapabilir ya da çocuklarınızla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün,  aile hayatınızda çok güzel etkileşimler sizleri bekliyor. Misafir ağırlamak, evinizle ilgilenmek, enerjinizi evinize ve ailenize kanalize etmek sizi mutlu edecek. Bu Cuma iletişiminizde biraz dağınık ve belirsiz olabilirsiniz. Yakın çevrenize karşı daha net duruşlar sergileyin.

Kova Burcu: Bugün, iletişime yönelik konularda veya yakın çevre alanlarınızda fiziksel enerjiniz dorukta olacak. Kendinizi iyi hissedecek, uzun zamandır üşendiğiniz konular üzerine eğileceksiniz. Satış, pazarlama, reklam alanlarınızda şansınız yüksek olacak. Maddi konularda kafanız karışık olabilir.

Balık Burcu: Bugün, sahip olduklarınız konusunda ve para alanlarınızda enerjiniz yüksek çalışacak. Keyfiniz yerinde olacak yalnız abartılı ve riskli harcamalardan ve yatırımlardan uzak durmalısınız. Bugün sizin için keyifli ve değişik bir gün olabilir. Ani kararlardan kaçının.