Advertisement

Koç Burcu: Yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilişkilerinizin güzel olacağı bir gün içindesiniz.Yalnız duygularınız çok çabuk değişiyor. Belki de onlara harcadığınız zaman yüzünden organize olmanız zorlaşabilir ve yapmanız gereken işleriniz yüzünden üzerinizde baskı hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu: Sahip olduğunuz değerler bugün sizin için önemli olacak.Maddi manevi kendinizi değerli hissetmek ve buna göre davranmak ihtiyacındasınız. Çevrenizdekiler sizi fazla materyalist bulabilirler. Hayatınızla ilgili yeni başlangıç ve kararlar almaya müsait bir hafta içinde olduğunuzu unutmayın.

İkizler Burcu: Bugün duygularınız ve hayata bakış açınız sevgi dolu olacak. Kendinize ayırmanız gereken zamanı iyi kullanmalı, ortaya çıkacak diğer sorumluluklarınızın sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Biraz kendinizi şımartmaya ihtiyacınız var ve bunu anlamayacak insanların yanında olmalısınız.

Yengeç Burcu: Bugün fedakarlık ve yardım temaları hayatınızda ön plana çıkabilir. Gözlemlediğiniz ve yapmak istediğiniz pek çok şey var ve siz küçük hareketlerle yola çıkabilirsiniz. Geçmişi anmak ve güzel bir şekilde yad etmek duygu iniş çıkışlarınızı destekleyecek.

Aslan Burcu: Bugün arkadaşlarınıza karşı görevlerinizi yerine getirmek için uğraşabilirsiniz. Kendi sorunlarınızdan bahsetmek isteyeceğiniz noktalarda sizi çok da fazla dinlemeyebilirler. Sosyal ortamlarda maddi konularda şansınız yüksek. İçinizden geldiği gibi davranın.

Başak Burcu: Kendinizi iyi hissedeceğiniz bu günlerde, eşinizin veya sevgilinizin aile hayatıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkileriniz verimli ve güzel bir döneme doğru kayıyor ama  siz kolay tatmin olmuyorsunuz.İş hayatınızda destekleneceksiniz.

Terazi Burcu: Yolculuklar ve uzak yerlerdeki akraba ve arkadaşlarınızla görüşmeler bugün etkili olacak. Seyahat etmekten keyif alacaksınız.Yalnız bu yolculukları yapabilmek için işlerinizi toparlamak,verilen sözlerinizi yerine getirmek sizi zorlayabilir.

Akrep Burcu: Bugün, gizemli, tutkulu işleri seveceksiniz. Bazı konularda gizli kapaklı davranmayı tercih edebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunursanız en ufak olayların sizi etkilemesine izin vermeyin. Çok çabuk moraliniz bozuluyor ve farkında olmadan kendinize  yükleniyorsunuz.

Yay Burcu: Uzun süreli ilişkilerinizde veya evliliğinizde bugün içten, sıcak ve sevgi dolu davranışlar sergileyebilirsiniz. İnsanlarla uzlaşmaya ve iyi geçinmeye hazırsınız ama fazlasıyla değişkensiniz. Dışarıya karşı ne kadar toleranslıysanız,ailenize karşı o kadar farklı davranıyorsunuz.

Oğlak Burcu: Çalışmayı seviyorsunuz ve iş hayatınızda olmasa bile bugün bir şekilde hizmet edecek ve kendinizi oyalayacak bir iş bulacaksınız. Hızlı akacak iletişim trafiğinizle bir çok arkadaşınıza bir şeyler uydurabilirsiniz, dikkatli olun. Aşk veya çocuklar şu sıralar aklınızın takıldığı konular.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda olumlu  gelişmelere açıksınız. Duygularınız sevmekten ve sevilmekten yana, ihtiyaçlarınız bu konularda çok fazla. Bugün yakın çevrenizle iyi koordine olarak hareket etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Gözlemleme yeteneğiniz artıyor.

Balık Burcu: Eviniz ve ailevi konular şu sıralar hayatınızda önemli bir durumda. Özel yaşantınızda anlayışlı tavırlarınızla bir çok şeyi halledebilirsiniz. Hayatınızdaki değişimler gözünüzü korkutuyor ve hayatın akışında kolay panik oluyorsunuz. Korkmayın, bu ay şanslı etkiler altındasınız.