Advertisement

Koç Burcu: Aşk  hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Özel hayatınızda sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize yaklaşımınız pembe gözlüklerle olduğundan bazı noktalarda gerçekleri görmek istemiyorsunuz.
 

Boğa Burcu: Sosyal çevrenizin işin içinde olacağı bir davet veya organizasyona katılabilir veya teklif alabilirsiniz. Evinizde vaktinizi harcama isteğiniz zorlanmaları beraberinde getirebilir. Kariyer gelişiminizde ve iş alanlarınızda biraz daha gerçekçi olmakta fayda var.
 

İkizler Burcu: Kendinizi ortaya koyacağınız alanlarda uzlaşma içine girmeniz biraz zor gözüküyor. Çevrenizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İş ve iletişim alanlarınız fazlasıyla aktif olacak ve siz canınız bir şey yapmak istemese bile yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Sosyal çevrenizde maddi konularda gerçekçi tutumunuzdan sapmamanız gerekiyor. Aktif iş alanlarınızı arkadaş çevrenize kaydırabilirsiniz. Özel hayatınızda anlayışınız tam olacak ve ailenize karşı sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda son zamanlarda üstlendiğiniz fedakarlıklar, kendinize yeteri kadar vakit ayıramamanıza neden olmuş olabilir. Duygusal yönünüz bugün ağır basabilir ve siz sadece kendi isteklerinizin ve arzularınızın peşinden gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün genel olarak geri planda durmayı tercih edebilirsiniz. Kafanızda çözümleyemediğiniz bir çok problem var. Yabancı ortam ve yerlerdeki insanlarla anlayışınız bugün tutmayabilir. Duygularınızı ve tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız devrede olacak. Sevdiğiniz ve uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla hasret giderebilirsiniz.  Hayata karşı aldığınız ve yüklendiğiniz sorumluluklarınız sonucunda geleceğinizi garanti altına almış bulunuyorsunuz.

Akrep Burcu: Aşk hayatınızdaki paylaşımlarınızda bugün biraz zorlanabilirsiniz.Özel hayatınızda karşı tarafa anlayışla yaklaşmanız gerekecek. Aile ilişkilerinizde gözünüz sadece istediklerinizi görmeyi tercih ediyor. Biraz daha sabretmeli ve olaylara iyi tarafından bakmalısınız.

Yay Burcu: Bugün uzak ortamlar ve yabancı yerlerde daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz. Geleceğinize dair olumlu ve güzel hayalleriniz var ve hepsini gerçekleştirmek istiyorsunuz. İş alanlarınızda sizinle aynı fikirde olmayanlara karşı anlayışınızı koruyun.

Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. Banka ödemeleri, bütçe planlamaları vaktinizin çoğunu alabilir. Parasal konularda biraz duygusal davranmaya meyillisiniz. İşinize ve kariyerinize yönelik sorumluluklarınızda insanların desteği arkanızda olacak.

Kova Burcu: Bugün özel hayatınız aktif olacak ve bu birkaç gün boyunca sevdiğiniz insanın şartlarına veya hayat koşullarına göre hareket edeceksiniz.
Herkese karşı bu kadar anlayışlı iken, ailenize karşı aynı sabrı ve anlayışı göstermekte zorlanıyorsunuz, biraz dikkat.

Balık Burcu: Bugün iş yapacağınız alanlarda duygusal yapınız ön planda olabilir. Özellikle iletişim halinde bulunacağınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda bazı zorlanmalar yaşanız bile, karşınıza çıkan işler ve verdiğiniz hizmetle sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın saat 15:58’e kadar Ay Aslan burcunda dolaşacak.  Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemimiz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Kalp ve nabız etkilendiğinden bu iki gün ameliyat olmamalıyız. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden kaçınmalı ve meyve yemeliyiz.

 

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; olaylara çabucak adapte olmanız her tür ortamda kolayca dikkatleri üzerinize çekecektir. Kendinize has tarz ve yöntemlerinizi ince zekanızla herkese kabul ettirebilirsiniz. Kolay kolay moraliniz bozulmuyor.Bu yıl kadın erkek ilişkilerinizde zorlansanız bile, tutarlı ve ciddi adımlarla bir çok sorunun altından kalkabilirsiniz. Şanslı ve bereketli bir yıl geçireceksiniz.