Advertisement

Koç Burcu: Bugün, kişisel alanlarınız ve hayatınız için oldukça şanslı etkilere sahip olacaksınız. Hayatınızdan alacağınız keyif ikiye katlanabilir. Alışveriş, gezme, dolaşma ve kişisel alanlarınıza para harcama etkileriniz yoğun olacak. Önemli görüşme ve anlaşmalarınızı bugüne denk getirmeye çalışın.

Boğa Burcu: Bugün, diğer insanlara yardım öne çıkabilir veya siz hiç beklemediğiniz yerlerden yardım görebilirsiniz. Bu hafta yalnız olsanızda, işleriniz için koştursanızda, yapacaklarınızdan duyacağınız memnuniyet fazla olabilir. Eğer yazı yazmaya dair bir işiniz varsa kelimeler çok rahat akacak.

İkizler Burcu: Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan yardım ve yarar göreceğiniz bir gün olacak. Katılacağınız sosyal ortamlarda ve davetlerde, tanışacağınız insanlardan uzun vadede fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kırgın olduğunuz insanlarla aranızı düzeltebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün,  kariyeriniz ve iş alanlarınızda şanslı etkileşimler altında olacaksınız. Toplumsal konularda başarı şansınız çok yüksek. Patronlarınızdan ve üstlerinizle olan ilişkilerinizden fayda sağlayabilir, önemli anlaşmalarda bulunabilirsiniz.

Aslan Burcu: Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler, hukuk, medya  ve ticaret alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altında olacağınız bir hafta içindesiniz. Bu alanlarda görüşmelerinizi hızlandırabilir, anlaşmalara imza atabilirsiniz. Daha az tanıdığınız veya samimi olduğunuz insanlarla olan ilişkileriniz çok güzel olacak.

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanın veya eşinizin parasal durumuna dair güzel gelişmeler, beklenmedik anlaşmalar gündeme gelebilir. Eğer kredi almak istiyorsanız rahat ve güzel etkileşimlerle dolu bir hafta içindesiniz. Her tür konuda ortaklaşa adım atmalı, tek başınıza hareket etmekten kaçınmalısınız.

Terazi Burcu: Sevdiğiniz insandan beklediğiniz bir teklif varsa alabilir, güzel planlamalar yapabilir ve birlikteliğinizle ilgili önemli kararlara imza atabilirsiniz. Aynı güzel etkiler ortaklaşa işleriniz için de geçerli olacak. Yine taşınma ve yer değiştirme gibi konularda hızlı ilerlemeler kaydedilecek.

Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınız oldukça aktif olacak. Yeni bir iş başvurusunda bulunabilir, beklediğiniz bir cevap varsa tam da bugün istediğiniz kabul cevabını alabilirsiniz. Ya da iş arkadaşlarınız sizi tam da bugün fazlasıyla destekleyecek ve kendinizi işiniz konusunda çok şanslı hissedeceksiniz.

Yay Burcu: Aşık olmayı istiyor ve uzun zamandır aşkı arıyorsanız, eğlenceli alanlarda, spor merkezlerinde, tiyatro, sergi, galalarda hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Evliyseniz veya bir ilişkiniz  varsa yine romantik ve ayağınızı yerden kesecek etkileşimlere bu hafta ve bugün hazır olun.

Oğlak Burcu: Aile büyüklerinizle güzel planlar yapabilir veya evinizi güzelleştirmek için paranızı ve vaktinizi harcayabilirsiniz. Yine ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz için şansınız çok yüksek olacak. Kendinizi aşk konusunda ve sahip olduklarınız konusunda fazlasıyla şanslı hissedeceksiniz.

Kova Burcu: Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, bilgisayar alanlarınızda çok önemli şanslara sahip olabilirsiniz. Görüşmelerinizi ve anlaşmalarınızı bugüne denk getirmeye özen gösterin. Yine akrabalarınızdan göreceğiniz destek bu hafta fazla olabilir. Yakın çevrenizden bir insanla güzel bir aşka yelken açabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün, sahip olduklarınız, maddi değerler alanınızda çok güzel ve etkili şanslar ayağınıza gelecek, fırsatlarla karşılaşacaksınız. Ticari anlaşmalarınız ve parasal görüşmeleriniz varsa bu haftanın olumlu enerjisinden yararlanmalısınız. Alım, satımdan kazanç sağlamanız mümkün.